Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

SAMSUN İYİ PARTIDEN İSTİFA EDENLER GEÇ BİLE KALDINIZ GENEL SEÇIMLERDE NE BAŞARILAR GÖSTERDİNİZ Kİ DE ŞİMDİ BAŞ KALDIRIP YOKUZ DIYORSUNUZ

SAMSUN İYİ PARTIDEN İSTİFA EDENLER GEÇ BİLE KALDINIZ GENEL SEÇIMLERDE NE BAŞARILAR GÖSTERDİNİZ Kİ DE ŞİMDİ BAŞ KALDIRIP YOKUZ DIYORSUNUZ
23 Ocak 2024 03:00
421
A+
A-

Samsun İYİ Partide İlkadim,Atakum ve bazı İlçelerde İl başkanlarıyla beraber yönetim kurulu ve bazı uyelerin istifa ettiklerini kamu oyuna sanalda kullandıkları sayfalarından istifa ettiklerini öğreniyor ve duyuyoruz.

Siyasi partilere üye olmak ve üyelikten istifa etmek bireylerin en tabi hakkıdır.Tamamen kendi inisiyatifinde olan bir davranıştır.Eger istifa eylemini bir duruş sergilemek ,alınan kararlar ve işlerden çalışmalardan dolayı itirazları olan bir fikirler var ise , Bu  İtirazlari teşkilatlar ve Parti Merkez Yönetim ve karar organları ile Parti lideri olarak gördüğünüz Genel Başkanıyla oturup çozemiyorsaniz en doğal hakkınız elbette istifa etmek bir köşeye çekilerek izlemektir.Davasina hizmetine inanarak bu vatan bu millet bu bayrak için kendi şahsi istikbalinin düşünmeden sabırla Parti içindeki mücadelemize devam etmek lider teşkilat ve iç tüzüğünün gereği olmalıdır.Bunlar Siyasi bir Ahlaktır.

Unutmayınız ki girdiğiniz bu davanın bu Siyasi partinin bir üyesi hizmetkarı olarak çalışmak için gönüllü girdiniz.Bu Siyasi parti size verdiği kimlik,etiket ve makam ile kamu oyunda Siyasi bir tanınmış insan olarak yer edindiğiz

Kurduğunuz teşkilat yapısı sizin delegeleriniz oldular.Takim ve ekibinizi yonetiminizi siz belirlediği üye yaptığınız kişilerle Yerel ve Genel Seçimlere girdiniz.

Yerel Seçimlerde. Millet İttifakı ile bir başarı elde ederek Ilkadim ve Atakumda Bekefite Başkanlığı kazandınız ancak buyuksehir Bekediye başkanından kim kimlerle ortak hareket ederek Buyuksehir Belediye Başkanı seçimde  ne kadar başarısız olduğunuzda kayıtlarda mevcuttur.

Genel Seçimlerde iki tane Milletvekiliniz var iken Bir Milletvekili cıkartabildiniz.Basina başta İl Başkanı ve bugün istifa eden İlçe başkanların iddialı kamuda açıklamaları arşivde mevcuttur.

Bugün Yerel Secimlere girilirken ve özellikle IYI Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER ve Genel Merkez yönetiminde,IYI Parti üzerinde yapılmak istenen bir takım gizli operasyonlar karşısında dimdik duran Genel Başkan Meral AKŞENER verdiği demeç ve kamu oyundaki açıklamalarına rağmen kendi istikbal ve adaylıktan olmadı diye İstifa eden İlçe başkaları yöneticileri ve bazı uyeleri şunu iyi bilmeliler :

” Siyaset uzun süren zahmetli yolları dikenli olan bir hizmet kurumudur.Ayagini seven kendine makam ve koltuk sahibi olmak için var olmak isteyenlerin her daim o handa han sahibi değil yolcu olarak kalır ve giderler.

Siyasette başarılı olan Siyasi partilerde Lidere bağlı sadakat saygı ve teşkilat ile partinin ic tüzüğu  kurallarına itirazsiz hizmet verenlerle birlikte başarı elde edilerek Vatana ve Mullete hizmet imkanını TBMM çıkardığı seçilmiş milletvekilleri ile söz sahibi ve iktidar yada ana muhalif Parti olurlar.

Nitekim bugün tel tel dökülen istifa eden IYİ Partinin İlçe başkanları önce kendi mizanlarini bir cikartmakarini tavsiye ederim.

Sizin istifalariniz partinizi küçültmek aksine daha güçlü daha sadakat ve bağlı teskilatlar ve insanlar yerinize gelir.

Unutmayın ki IYİ Partiyi kuranlar MHP İstifa ederek bir araya gelen bir davaya inanmış insanlar ile partiye bir cok inanarak hizmete gelen iyiler ordusu mensubu insanlar yer almıştır.

Bugün istifa edenler kadar yeniden üye olanlarda devam edecektir

Eger bir suçlu arıyorsanız istifa edenler aynada her gün gördükleri yüzü suçlu olarak görsünler.

Genel Seçimlerde basarisizligi kabul ederek çoktan istifasını vermelisiniz.

Ancak sizler kendinizi hep başarılı gördünüz bir hesabınız vardı.O hesapta Yerel seçimlerde tutmayınca yıkarak dökerek istifalariniz8 veriyorsunuz

Bence iyide yaptınız en azından Teskilatlar yeniden Liderlerine ,davalarına partileri e Siyasi ahlakla beraber bağlı daha güçlü insanlar gelecektir.Yerel Seçimlerde belkide beklentinin çok üzerinde milletinden desteğini alarak geleceğe umut veren Siyasi parti olacaktır.

Aklı selim İYİ Parti gönüllüleri kendilerine gelerek alet oldukları  sözde İlçe yöneticilerinin nasil bir tutum davranış icersinde hatalı olduklarını görüp anlayınca Partisine dönecektir.

Bugün Malesef kendi makam ve koltuk hırsına yenilenle4 ve onlarla birlikte hareket eden hatta Ak parti kadrolarına geçenler büyük pişmanlık içinde olacaklardir

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.