Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Başkan Altay Ladik’te Yapımında Sona Gelinen Düğün Salonu’nu İnceledi, Bilgehane Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Altay Ladik’te Yapımında Sona Gelinen Düğün Salonu’nu İnceledi, Bilgehane Öğrencileriyle Buluştu
7 Temmuz 2024 14:24
16
A+
A-

Başkan Altay, “Ladik’te 4 bin metrekarelik alanda yapımını sona getirdiğimiz, sosyal hayatın gelişmesine katkı sağlayacak düğün salonumuzu inşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. 31 ilçemizde Büyükşehir Belediyesi olarak hız kesmeden işlerimizi tamamlamaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Altay Ladik’te Bilgehane Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilerle de bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarayönü ilçesine bağlı Ladik Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiği düğün salonu tamamlanmak üzere. 

Tesiste incelemelerde bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak 31 ilçede sosyal hayatın gelişmesiyle ilgili önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

SOSYAL HAYATIN GELİMESİNE KATKI SAĞLAYACAK

Ladik Düğün Salonu’nun ikmal inşaatında artık son aşamaya gelindiğini paylaşan Başkan Altay, “4 bin metrekarelik alanda inşa ettiğimiz, Ladik’te sosyal hayatın gelişmesine katkı sağlayacak, evlenen genç çiftlerimize Konya’ya yakışır bir imkan sunacak düğün salonumuzu inşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmış olacağız. Bununla birlikte Ladik meydanda çevre düzenlememiz ve doğalgaz sonrası Ladik girişinde sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Konya’nın 31 ilçesinde Büyükşehir Belediyesi olarak hız kesmeden işlerimizi tamamlamaya devam ediyoruz. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” değerlendirmesini yaptı.

BAŞKAN ALTAY LADİK’TE BİLGEHANE ÖĞRENCİLERİYLE DE BULUŞTU

Başkan Altay, daha sonra Ladik’te Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Bilgehanelerin yaz etkinliklerine katılan öğrencilerle de bir araya geldi. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Altay, Bilgehanelerin gençler için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.