Dolar 33,0533
Euro 36,0370
Altın 2.619,84
BİST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

FATSA’NIN SAKLI CENNETİ: GAGA GÖLÜ

FATSA’NIN SAKLI CENNETİ: GAGA GÖLÜ
10 Temmuz 2024 13:04
12
A+
A-

FATSA’NIN SAKLI CENNETİ: GAGA GÖLÜ

BAŞKAN GÜLER’İN TURİZME KAZANDIRDIĞI GAGA GÖLÜ KARADENİZ’İ ZİYARET EDENLERİN YENİ GEZİ ROTASI OLDU

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in park, mesire ve turistik özelliği bulunan alanları halka kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında doğaya uyumluşekilde tabiat parkı haline getirilen Fatsa Gaga Gölü, Karadeniz’i ziyaret edenlerin gezi rotasına eklediği alanlardan biri oldu.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm alanında hayata geçirdiği yatırımlarla Ordu, her alanda adından söz ettiren bir il olmaya devam ediyor. Bu kapsamda göreve geldiği günden bu yana Ünye Çamlık; Altınordu Durugöl, Kordon, Yoroz, Ihlamur ve Erguvan Park, Büyük Melet Projesi, Çamlı Köşk, Cumhuriyet Engelsiz Park, Tayfun Gürsoy Parkı; Fatsa Adası, Fatsa Bolaman, Fatsa Yalıköy Park’ı halkın keyifle vakit geçirebileceği yaşam alanına dönüştüren Başkan Güler, son olarak Fatsa Gaga Gölü Tabiat Park’ı her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği bir turizm merkezine dönüştürdü.

 

 

PROJEDE HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

 

Her detay düşünülerek tasarlanan tabiat parkı, ziyaretçilere yürüyüş yolları, büfe, WC, mescit, çeşme gibi olanakların yanı sıra seyir terası, salıncak, fotoğraf çekim alanları sunuyor. Ayrıca, otopark ve kent mobilyalarıyla da konforlu bir yapı kazanan park, Ordu’nun turizm potansiyelini artırmaya katkı sunacak.

 

ZİYARETÇİLER HAYRAN KALIYOR

 

Yapılan çalışmalara hayran kalan ve eğlenceli zaman geçirdiklerini belirten ziyaretçiler Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Çok güzel bir çalışma olmuş. Birilerinin güzel şeyler düşünüp hayata geçirmesi çok güzel. Genellikle işler ranta yönelik olurdu ama burada güzel işler yapılmış. Çok keyifli bir yer. Yurt dışında gezdiğimiz Avrupa ülkelerini andıran bir görünüm kazanmış. Başkanımıza ve emek veren herkese bu alanı buraya kazandırdığı için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.