Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Hadise ve Seda Bakan’ın başrolünde olduğu yeni dizi “Esas Oğlan” yakında sadece GAİN’de…

Hadise ve Seda Bakan’ın başrolünde olduğu yeni dizi “Esas Oğlan” yakında sadece GAİN’de…
12 Temmuz 2024 17:12
11
A+
A-

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiren “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri başladı. Birbirinden ünlü isimlerin de konuk oyuncu olarak yer alacağı dizi yakında GAİN izleyicisiyle buluşacak.

Aşk hayatı yolunda gitmeyen, birbirinden tamamen farklı iki kadın bir araya gelir ve “Esas Oğlan”ı aramaya başlarsa ne olur?

GAİN’in yeni romantik komedi dizisi “Esas Oğlan” işte bu soruya yanıt arıyor. 

Oyuncu Ceren (Hadise) iflah olmaz bir romantik; risk analisti Selma (Seda Bakan) da insanı yoracak kadar gerçekçi biridir. Ceren’in doğru erkeği bulmak için mantıklı düşünmeye, Selma’nın ise duygularını serbest bırakmaya ihtiyacı vardır. İlişkilere bambaşka açılardan bakan ve zıt karakterde olan bu iki kadın bir karar verir ve hikâye işte tam bu noktada başlar. 

İlk kez kamera karşısına geçen Hadise ve başarılı oyuncu Seda Bakan’a Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman eşlik ediyor. Seyirciyi pek çok sürprizin beklediği, BKM yapımı “Esas Oğlan”ı Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk birlikte kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Çekimlerine başlanan “Esas Oğlan” dizisi, yakında sadece GAİN’de…

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.