Dolar 33,0953
Euro 36,2475
Altın 2.633,69
BİST 11.107,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
30°C
Hafif Yağmurlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Başkan Görkem Duman: “Buca’nın hizmet haritasını oluşturuyoruz”

Başkan Görkem Duman: “Buca’nın hizmet haritasını oluşturuyoruz”
13 Temmuz 2024 15:48
9
A+
A-

Mahalle ziyaretlerine son hızla devam eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca’nın hizmet haritasını oluşturuyoruz” dedi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kısa zamanda 47 mahallenin tümünü gezecek olan Başkan Duman, son olarak Yiğitler, Buca Koop, Şirinkapı ve Efeler mahallelerine gitti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Duman, yaptığı ziyaretlerin sorunları yerinde tespit ederek çözümleri belirleme noktasında büyük önem taşıdığına dikkat çekti.  Esnaf ve vatandaşı dinleyen Başkan Duman, mahallelerde çözüm bekleyen konuları tek tek not aldı.

“KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ”
Bucalılarla birlikte Buca’nın hizmet haritasını oluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Görkem,  “Sabah erken saatlerde kalkıp önce mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Ardından belediyeye geçiyorum. Bu ziyaretlerin sorunları yerinde görerek en çabuk ve en doğru kararı almak anlamında gerekli olduğuna inanıyorum. Vatandaşlarımız bir sorun olduğu zaman ilk önce muhtarlarımıza geliyorlar. Öncelikli olarak koordineli bir şekilde çalışarak aksaklıkları giderelim, temel hizmetleri verelim. Bunu iyi bir iletişim dili kurarak sağlayabiliriz. El ele, kol kola güzel Buca’mız için çok iyi hizmetler yapacağımıza inancım tam” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.