Dolar 33,0407
Euro 36,0595
Altın 2.568,76
BİST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Sal 30°C
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 31°C

BAŞKAN KÖSE’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI  

BAŞKAN KÖSE’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI  
15 Temmuz 2024 15:18
1
A+
A-

BAŞKAN KÖSE’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
 
 
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
Türkiye’nin uğradığı en alçak saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin 8. yıl dönümünü yaşadıklarını belirten Başkan Mehmet Köse, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin istiklaline saldıranlara karşı 15 Temmuz gecesi asırlar boyu unutulmayacak destansı bir zafer elde edildi.  Allah’ın yardımı, Sn. Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu ve milletimizin cesareti ile Türk Milletinin iradesine zincir vurulamayacağını o gece yeniden gösterdik. Ülkemizi karanlığa gömmek, ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek isteyenlere karşı Samsun’umuzun yanı sıra vatanımızın her noktasında akın akın sokaklara ve meydanlara koşan milletimiz, darbecilere direnirken şanlı tarihimizde kahramanlık destanlarına bir yenisini daha eklemiştir.
 
Tankların, kurşunların karşısına büyük bir cesaretle duran kahraman milletimiz, her karış toğrağı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatanını korumuş, bayrağını dalgalandırmış, ezanını susturmamıştır. Dünyanın gözü önünde bir kez daha kahramanlık destanı yazan milletimizin, bombalarla, silahlarla, tanklarla alçakça planlarını uygulamaya çalışanları hüsrana uğrattığı gündür 15 Temmuz. 15 Temmuz, Türk milletinin tarih boyunca olduğu gibi her ne şartta olursa olsun istiklaline ve istikbaline sahip çıkacağını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği gündür.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülke ve millet olarak birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışmamız ile her defasında saldırıları ve tuzakları aşarak hedefimize güçlü adımlarla yürüyoruz.
 
15 Temmuz’u ne unutacağız ne de unutturacağız. 15 Temmuz’u unutursak Allah korusun, benzer felaketlerin tekrar yaşanmasına, ihanetçilerin bizi yine sırtımızdan vurmasına yol vermiş oluruz. Millet olarak 15 Temmuz’u aklımızdan hiç çıkarmamalıyız. Unutulan soykırım gibi unutulan ihanette zamanla tekrarlanabilir. 29 yıl önce Bosna’da olduğu gibi bugün Filistin ve Gazze’de de soykırım ve katliamlar yaşanıyor.
Hem de dünyanın gözü önünde gerçekleşiyor bu katliamlar, soykırımlar. Nedense dünya suskun. Ancak herkes sussa da biz susmadık ki susmayacağız. 15 Temmuz’u, Serebrenitsa’yı Bosna’yı, Filistin’i, Gazze’yi unutmayacağız. Unutturmayacağız!”
 
 
Başkan Köse, 15 Temmuz’da Samsun’da olduğu gibi ülke genelinde düzenledikleri çeşitli programlarla şehitleri andıklarını da sözlerine ekledi.
 
Köse, “Ülkemizin ve milletimizin bekası için hayatlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli ömür diliyorum. Serebrenitsa’da, Bosna’da, Filistin’de, Gazze’de ve dünyanın dört bir yanında hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.