Dolar 33,0915
Euro 36,2150
Altın 2.617,24
BİST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C

Keçiören Belediyesi tarafından ilçeye bağlı dört köyde köşe bucak mıntıka temizliği ve ilaçlama çalışması yapıldı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçeye bağlı dört köyde köşe bucak mıntıka temizliği ve ilaçlama çalışması yapıldı
17 Temmuz 2024 17:48
1
A+
A-

Çalseki, Güzelyurt, Sarıbeyler ve Kösrelik’te gerçekleştirilen çalışmalarda hem yolların üzerindeki atıklar toplandı hem de sokaklar yıkanarak temizlendi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Doğa kirliliğine engel olmak için kırsal bölgelerimizde rutin temizlik çalışması yapıyoruz. Keçiören Belediyesi olarak şehrimizin merkezine gösterdiğimiz özeni köylerimize de gösteriyoruz. Toprağın ve suyun kirlenmemesi, görüntü kirliliğinin oluşmaması için temizlik seferberliğine devam ediyoruz” dedi.

Tertemiz farkındalık

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çevre temizliğine yönelik farkındalık oluşturmak için ilçedeki dört köyde yürüttüğü çalışma tam not aldı. Bu kapsamda kırsal kesimlere giden yol güzergâhları boyunca yürütülen mıntıka temizliğinin yanında köylerin içindeki birçok nokta süpürülerek yıkandı ve ilaçlama yapıldı. Kâğıt, plastik ve cam türünden yüzlerce kilogram atık toplanarak geri dönüşüme kazandırılmak üzere tasnif edilirken, çöp niteliğindeki atıklar ise çöp kamyonlarıyla taşındı. Onlarca temizlik personeli, loder, ilaçlama aracı ve su tankerleriyle yürütülen çalışma köy sakinlerini de memnun etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.