Dolar 33,0561
Euro 36,1612
Altın 2.616,06
BİST 11.221,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 32°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız’dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız’dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek
18 Temmuz 2024 17:09
1
A+
A-

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız’dan Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Samsun, Atakum – Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Kaymakamlık binası önünde kurulan Türk Kızılayı kan bağış aracını ziyaret ederek kan verdi. Kan bağışı kampanyasına destek veren Kaymakam Yıldız’a, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Kızılay AtakumŞube Başkanı Fevzi Er, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız ve ilçe protokolü eşlik etti.

Kaymakam Kemal Yıldız, kan bağışı yapmanın önemine vurgu yaparak, “Kan bağışı, hayat kurtaran bir eylemdir. Herkesin bu konuda duyarlı olması ve kan bağışında bulunması gerekiyor. Ben de bu kampanyaya destek vererek bir farkındalık oluşturmak istedim” dedi.

Kızılay Atakum Şubesi Başkanı Fevzi Er, kan bağışının önemine değinerek, “Kan bağışı, düzenli olarak yapılması gereken bir yardımlaşma ve dayanışma örneğidir. Bu konuda destek olan tüm bağışçılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, kan bağışının hayati önem taşıdığını belirterek, “Kan bağışı, acil durumlarda ve tedavi süreçlerinde çok büyük bir ihtiyaçtır. Bu nedenle herkesin düzenli olarak kan vermesi çok önemlidir” dedi.

Katılımcılardan Destek Çağrısı

İlçe protokolü ve kampanyaya katılan vatandaşlar da kan bağışında bulunarak, kampanyaya destek verdiler. Kızılay Atakum Şubesi Başkanı Fevzi Er, kan bağışı kampanyasına katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Kızılay Atakum Şubesi’nin Faaliyetleri

Kızılay Atakum Şubesi, yıl boyunca çeşitli sosyal yardım projeleriyle bölgedeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Kan bağışı kampanyaları, gıda yardımları, giysi yardımları ve acil durumlarda yapılan yardımlarla, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen şube, gönüllü ve bağışçılarının katkılarıyla gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.