Dolar 33,0684
Euro 36,1849
Altın 2.613,16
BİST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 33°C
Açık
Samsun
33°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “Parkta Güzel Bir Gün” oyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu oluyor

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “Parkta Güzel Bir Gün” oyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu oluyor
18 Temmuz 2024 19:36
1
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıl dönümü vesilesiyle Lefkoşa Belediyesi’yle yaptığı uluslararası işbirliği kapsamında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nu ağırlıyor.  İstanbul seyircisinin merakla beklediği oyun, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 20.30’da Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi’nde izlenebilecek.

 

Oyunun ücretsiz biletleri İstanbul Senin uygulaması üzerinden temin edilebilir.

 

Kieran Lynn’in yazdığı, Kıymet Karabiber’in yönettiği oyunda Aytunç Şabanlı, İzel Seylani, Melihat Beşe Günalp rol alıyor.

 

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Anma Etkinlikleri Müze Gazhane’de

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Anma Etkinlikleri kapsamında, Ziynet Sali 19 Temmuz Cuma akşamı saat 20.30’da Müze Gazhane’de İBB Orkestraları ile Kıbrıs türküleri konseri verecek.

Müzik yazarı Murat Meriç ile 20 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.30’da Müze Gazhane’de “Kıbrıs Barış Harekâtı ve Müzik” konulu sunum ve DJ performans gerçekleşecek. Ardından saat 21.30’da KKTC TUFAD’ın (Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği) halk oyunları gösterisi olacak.

 

Parkta Güzel Bir Gün

Oyunda, parkta güzel bir gün geçirmek isteyen Olivia ve Arthur’u bir ülkenin bantla çizilen yeni sınırı ikiye ayırır. İşe yeni başlayan sınır muhafızının sert bakışları altında iki ülke arasında sıkışıp kalan çift, giderek içinden çıkılmaz bir hal alan bu absürd durumun esiri olurlar. Bizi ayıran hayali çizgileri ve bu çizgileri kırmanın ağır yaptırımlarını konu alan acı-tatlı bir komedi “Parkta Güzel Bir Gün”.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.