Dolar 33,0742
Euro 36,0332
Altın 2.565,60
BİST 11.142,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
32°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 29°C

All Nippon Airways Yeni İstanbul, Milano ve Stokholm Rotalarıyla Ulaşım Ağını Genişletiyor

All Nippon Airways Yeni İstanbul, Milano ve Stokholm Rotalarıyla Ulaşım Ağını Genişletiyor
19 Temmuz 2024 13:00
1
A+
A-

11 yıl üst üste Japonya’nın en büyük 5 yıldızlı havayolu şirketi olan All Nippon Airways (ANA), bugün 2024 kış takvimine 3 yeni destinasyon ekleyeceğini duyurdu: İstanbul, Milano ve Stokholm. ANA uluslararası ağını genişletmeye devam edecek.

 

Haneda Havalimanı’ndan (HND) doğrudan uçuşların başlama tarihleri: 

  • İstanbul Havalimanı: 12 Şubat 2025
  • Milano-Malpensa Havalimanı (MXP): 3 Aralık 2024
  • Stokholm-Arlanda Havalimanı (ARN): 31 Ocak 2025

 

“Bu yeni rotalar, ANA’nın Japonya ile diğer ülkeler arasında giderek artan seyahat talebini karşılamaktaki kararlılığını yansıtıyor” şeklinde konuşan ANA Başkanı ve CEO’su Shinichi Inoue, sözlerine şöyle devam etti: “Bu genişleme ile yolcularımız için daha fazla seçenek yaratmayı, yeni müşteri deneyimleri sunmayı, kesintisiz ve keyifli bir yolculuğa olan bağlılığımızı güçlendirmeyi umuyoruz. Paris ve Münih’i günlük uçuş takvimimizde bulundurduğumuz için gurur duyuyoruz. Ağustos ayından itibaren de Viyana rotamızı yeniden başlatıyoruz. ‘Dünyayı Merakta Birleştirme’ vizyonumuzu geliştirmeye devam ederken, yolcularımızın bu yeni rotalardaki deneyimlerine tanıklık etmek için sabırsızlanıyoruz.” 

ANA, Haneda ile Milano arasındaki ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirecek. Öte yandan ANA’nın Avrupa’daki 8. destinasyonu olacak olan Stokholm’e uçuşların başlaması ile yolcular İskandinav ülkelerine daha rahat ulaşabilecekler. Büyük bir aktarma merkezi olan İstanbul’daki ANA rotası, Orta Doğu ve Afrika’ya geçişleri kolaylaştıracak. Haneda – Viyana arası uçuşlar ise Ağustos 2024’te kaldığı yerden devam edecek.

ANA’nın ağını genişletmesi ile Japonya ve diğer ülkeler arasındaki ticari ilişkilerin güçlenmesi ve ülkeler arasındaki alışverişin arttırılması bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.