Dolar 33,0413
Euro 35,9402
Altın 2.546,09
BİST 11.156,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni çerçevesinde gerçekleştirilen konvoy renkli görüntülere sahne oldu

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni çerçevesinde gerçekleştirilen konvoy renkli görüntülere sahne oldu
20 Temmuz 2024 17:48
1
A+
A-

Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Nevşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında, sünnetleri yapılan çocuklar için konvoy düzenlendi. 

Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Nevşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında, sünnetleri yapılan çocuklar için konvoy düzenlendi.  Konvoy öncesinde dağıtılan sünnet kıyafetlerini giyerek aileleri ile birlikte Nevşehir Belediyesi önüne gelen çocuklar burada BigBus otobüslere bindi. Çocuklar ve ailelerini taşıyan otobüsler daha sonra buradan hareket ederek şehir turu yaptı. Yaklaşık 2 saat süren konvoya Cappadocia Turk Riders Chopper Club üyeleri de motosikletleriyle eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdu. Konvoyun mahallelerden geçişi sırasında vatandaşlar balkon ve pencerelerinden çocukları ve ailelerini selamladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı ise Sünnet Şöleni konvoyuna kendi kullandığı klasik otomobil ile katıldı. Arı’ya vatandaşlar gezi sırasında büyük ilgi gösterirken Arı konvoy sonrasında çocuklarla ve aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Şehir turunun ardından çocuklar, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden Kapadokya Çocuk Festivali’ne katıldı. Festival kapsamında sahnelenen ‘Maysa ve Bulut’ adlı çocuk tiyatrosunu izleyen çocuklara belediye görevlilerince çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İlk kez Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından başlatılan ve geleneksel hale gelen Sünnet Şöleni’nde unutamayacakları bir gün yaşayarak doyasıya eğlenen çocuklarla birlikte aileleri Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.