Dolar 33,7363
Euro 37,2665
Altın 2.713,37
BİST 9.876,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 31°C
Cum 30°C

Edremit Belediyesi’nde hizmet içi eğitim programları sürüyor

Edremit Belediyesi’nde hizmet içi eğitim programları sürüyor
13 Ağustos 2024 19:12
14
A+
A-

Edremit Belediyesi, personelinin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” uzmanlar tarafından belirlenen program çerçevesinde düzenli olarak sürdürülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerde, belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği konusunda önemli bilgiler veriliyor. Eğitim, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Tamer Acar ile Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz Diker’in katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

 

Bu eğitimler, belediye personelinin iş yerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitimler etap etap devam edecek olup, tüm belediye personelinin bu programlardan yararlanması hedefleniyor.

 

Eğitim süresince “İş yerinde olası risklerin belirlenmesi ve önlenmesi”, “Acil durum planları ve müdahale yöntemleri” “İş kazalarının önlenmesi ve iş sağlığı bilincinin artırılması”, “Kişisel koruyucu donanımların kullanımı ve önemi” gibi konular ele alınarak personel bilgilendirildi.  

 

Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bu eğitimlerle birlikte Edremit Belediyesi, personelinin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığını artırmayı ve çalışma ortamlarını daha güvenli hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.