Dolar 33,7323
Euro 37,2839
Altın 2.702,63
BİST 9.924,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Açık
Samsun
30°C
Açık
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 31°C
Cum 30°C

Çakırlar Korusu yeni çehresiyle  ziyaretçilerini bekliyor

Çakırlar Korusu yeni çehresiyle  ziyaretçilerini bekliyor
19 Ağustos 2024 14:57
1
A+
A-

Çakırlar Korusu yeni çehresiyle

 ziyaretçilerini bekliyor

 

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkelin başlattığı çalışmalarla çehresi yenilen Çakırlar Korusu, modern tesisleri ve eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor.

                                           

 

                                     

 

Türkiye’nin önemli Longoz (subasar) ormanlarının yer aldığı Çakırlar Korusu, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in başlattığı çalışmalar sonrası, yepyeni bir görünüme kavuştu. İncesu Yalı Mahallesi’nde bulunan tesiste, belediye ekiplerinin özverili şekilde çalışmalarıyla spor alanları, parklar, düğün salonu, yürüyüş parkurları, ahşap köprü ile kulübelerin yanı sıra kafe ve restoranlar özenle tadilat edildi. Geniş gövdeli ağaçları, bitki ve kuş çeşitliliğinin yarattığı ekosistem ile dikkat çeken Çakırlar Korusu, yenileme çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. 

 

“GENİŞ AKTİVİTE OLANAKLARI”

Çakırlar Korusu, tesislerinin yenilenmesiyle vatandaşlara geniş aktivite olanakları sunuyor.   

Merkezde bulunan restoran zengin menüsü ile ilgi görürken, piknik alanı ailelere, eşsiz manzara eşliğinde ziyafet fırsatı veriyor. Futboldan voleybola spor sahalarıyla çok sayıda aktiviteye imkan tanıyan merkezde, festival ve düğün gibi özel organizasyonlar için platform alanı yer alıyor. Merkezin simge noktalarından ahşap köprü, longoz ormanlarının yarattığı doğal ambiyansı ziyaretçilere sunuyor. 

 

“SİMGE BİR MERKEZ”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, merkezin tüm doğaseverler için bir buluşma noktası olacağını belirterek “Çakırlar Korusu’nda, ekiplerimizle uzun süredir yoğun bir tempoda çalıştık. Bakım, onarım, çevre düzenleme çalışmalarının ardından tesislerimizin imkanlarını artırarak vatandaşlarımız için konfor alanları oluşturduk. Hemşehrilerimizin muhteşem bir doğaya sahip merkezimizin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmasını ve kaliteli vakit geçirmesini amaçlıyoruz. Çakırlar Korusu, Atakum’un en önemli yaşam alanlarından biri olmasının yanı sıra bölge ve ülke turizmi açısından da son derece kıymetli. Kentimizin doğal güzelliklerini tanıtması açısından simge bir merkez. Tüm vatandaşlarımızı, doğanın sunduğu güzellikleri görmeye Çakırlar Korusu’na davet ediyoruz.” dedi.    

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.