Dolar 34,0655
Euro 37,7755
Altın 2.762,78
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Çiğli’de Üniversite Burs Başvuruları başladı

Çiğli’de Üniversite Burs Başvuruları başladı
27 Ağustos 2024 23:24
8
A+
A-

Çiğli Belediyesi tarafından, “Bir Yıldız da Sen Parlat” sloganı ile hayata geçirilen proje kapsamında ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs desteği sağlanacak. Eğitimin her alanında öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla üniversiteli gençlerimize destek olacağız” dedi. 

Çiğli Belediyesi’nin öncülüğünde Çiğlili hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan burs programının başvuruları 13 Eylül Çarşamba günü sona erecek. Üniversitelerin lisans bölümünde eğitim gören öğrencilerin yararlanabileceği burs başvurusu için; YKS sonuç belgesi, transkript (2-3-4. Sınıf), vukuatlı nüfus örneği (aile), ikametgah (kendi ve anne/baba), kimlik fotokopisi ve kiracı ise kira sözleşmesi fotokopisi evrakları istenmektedir. Başvurular eski belediye binası 3. katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 3 552 (2367-2373) numaralı hattan iletişime geçebilecek. 

“Gençlerimiz bizim geleceğimiz”

Çocukların ve gençlerin eğitimine destek olduklarını vurgulayan Başkan Yıldız, “Toplumumuzun gelişimi ve geleceği için çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine gerekli önemi vermeliyiz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlara sıkı sıkıya tutunmalı ve destek olmalıyız. Çiğli Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve üniversiteli gençlerimizin eğitim hayatını kolaylaştırmak amacıyla burs programı başlattık. İnanıyorum ki duyarlı Çiğli halkının da desteğiyle birçok gencimize umut olacağız. Gençlerimizin eğitim hayatını daha rahat sürdürebilmeleri ve gelecekte ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.