Dolar 34,0625
Euro 37,7757
Altın 2.760,90
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

The Walt Disney Company, “Disney Prenses” Kampanyası ile Kadınlara ve Kız Çocuklarına İlham Olacak

The Walt Disney Company, “Disney Prenses” Kampanyası ile Kadınlara ve Kız Çocuklarına İlham Olacak
29 Ağustos 2024 06:12
5
A+
A-

 “Create Your World” kampanyası dahilinde üretilecek birçok içerik ve yaratılacak deneyim alanıyla kız çocuklarının hayal kurmanın ötesine geçerek çok daha büyük başarılar kazanmasına ilham olmak amaçlanıyor. 

Kampanyanın resmi başlangıcı “İçindeki Sihir” reklam spotu ve Grammy ödüllü şarkıcı Coco Jones’un, “Almost There”i yeniden yorumladığı kayıt ile yapıldı.

 

İstanbul, Türkiye (28 Ağustos 2024), Disney’in 100 yılı aşkın tarihinde hikayeleri ile nesiller boyunca kadınlara ve kız çocuklarına ilham veren Disney Prensesleri, özel bir kampanya ile herkesi “Prenses Sihrini” keşfetmeye davet ediyor. Kampanya dahilinde dünya çapında birbirinden özel içerikler, sahne şovları, konserler, deneyim alanları ve ürünler; dünyanın her yerindeki, her yaştan Disney hayranı ile buluşacak. 

Disney Prensesleri’nin hayatın her alanına getirdiği eğlence ve sihri merkezine alan kampanya kız çocuklarına; hayal güçlerini kullanma, yeni deneyimler yaşama ve kendilerine inanma yönünde ilham olacak. Kampanyanın başlangıcı “İçindeki Sihir” isimli yeni bir reklam filmi ile yapıldı. “İçindeki Sihir”, kız çocuklarını ve ebeveynlerini, en sevdikleri Disney Prensesi gibi, hayal güçlerinin sınırsızlığından ilham alarak kendilerini ifade etmeye ve kendi gerçekliklerini şekillendirmeye teşvik ediyor.

Disney, kampanya dahilinde, birçok müzisyenle de iş birliği yaparak zamansız Disney Prenses şarkılarını yeniden yorumlatacak. Bu iş birliklerinden biri, Grammy ödüllü sanatçı Coco Jones’un sevilen şarkı “Almost There”i yeniden yorumlaması oldu. Disney klasiklerinden “Prenses ve Kurbağa” filminin şarkısı, “Almost There”in bu modern versiyonu, filmin 15. yaşını kutlarken kampanyanın da açılış şarkısı oldu. Prenses Tiana’nın hayallerini gerçekleştirme kararlılığını vurgulayan şarkının yeni yorumu, bugün bile Prenses müziğinin ve hikayelerinin sanatçılara kendi dünyalarını yaratmaları için ilham vermeye devam ettiğini gösteriyor. Kampanya boyunca klasik Prenses şarkılarının birçok yeni yorumu yayınlanacak. “Almost There” ve yapılacak tüm yeni şarkılar müzik platformlarında hayranlarla buluşacak. 

Bu kampanya; Sindirella (1950), Küçük Deniz Kızı (1989), Pokahontas (1995) ve nesiller boyu devam eden mirasları ile diğer birçok Disney klasiğinin de yıl dönümlerinin kutlanması anlamına gelecek. 

Disney hayranları tüm Prenses Hikayelerine, Disney+ kataloğundan ulaşabilecek. Ayrıca bu kampanya, Disney Prensesleri’nin hikayelerini sürdürmek için, hayranlara evde ve sinema salonlarında yeni Prenses Hikayelerinin keyfini çıkarma fırsatı da sunacak. Bunlar arasında 27 Kasım 2024’te sinemalarda gösterime girecek “Moana 2”, Disney+’ta yayında olacak “Ariel”in yeni bölümleri, Eylül ayında Disney+’a gelecek “LEGO Pixar BrickToons” isimli serideki “Cesur”, Disney+’ta yayınlanmaya başlayan “LEGO Disney Prenses, Kale Macerası” ve daha fazlası yer alıyor. 

Disney Prensesleri’nin ilham veren hikayeleri İstanbul’a da geliyor

Disney hayranları 30 Ağustos Cuma’dan 8 Eylül Pazar’a kadar İstanbul, Akasya AVM’de Disney Prensesleri’nin sihirli dünyasını keşfetme fırsatı bulacak. Bu özel etkinlikte, Disney Prensesleri’nden ilham alınarak hazırlanan interaktif atölyelerin yanı sıra, Disney+ içeriklerinin izlenebileceği ve eğlenceli  fotoğraf çekimlerinin yapılabileceği alanlar da yer alacak.

Etkinlikler kapsamında 6 Eylül’de AVM’nin açık hava sinemasında Disney’in sevilen filmi Moana gösterimi gerçekleştirilecek. Alışveriş merkezi ziyaretçilerinin katılabileceği bu özel gösterime, Make-A-Wish (Bir Dilek Tut Derneği) çocukları, aileleri ve gönüllüleri de davet edilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.