Dolar 34,0671
Euro 37,7959
Altın 2.757,79
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Yağmurlu
Samsun
28°C
Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C

NOW ve Türk Eğitim Vakfı’ndan Yardım Yayını: Depremden Etkilenen Çocukların Eğitimi İçin Destek Toplanacak!

NOW ve Türk Eğitim Vakfı’ndan Yardım Yayını: Depremden Etkilenen Çocukların Eğitimi İçin Destek Toplanacak!
30 Ağustos 2024 09:48
1
A+
A-

Türkiye’de temel eğitim seviyesindeki her 5 öğrenciden 1’i, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenmiş*(MEB’in istatistiklerine göre), çok sayıda öğrenci eğitim hayatlarına devam edememe riskiyle karşı karşıya kalmıştı. Eğitimlerine devam edebilmeleri için ise NOW ve TEV tarafından geçtiğimiz yıl “Eğitime Devam” burs fonu oluşturulmuş ve ilköğretim-lise seviyesindeki çocuklar için destek toplanmıştı.

4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de gerçekleştirilecek “Bir Destek, Bir Gelecek: Eğitime Devam Canlı Yayını” ise “Eğitime Devam” sosyal sorumluluk projesinin devamı niteliğinde olup, depremden etkilenen çocuklara yönelik olarak eğitimin önemini bir kez daha gündeme taşıyacak.

 

BİR ARAYA GELİYORUZ!

Başlatılan burs projesi ve gerçekleştirilecek olan yardım yayınıyla, depremlerden etkilenen; okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki yaklaşık 4 milyon*(MEB’in istatistiklerine göre) öğrencinin geleceğine umut ışığı olabilmek için, bu gerçeğin geniş kitlelere duyurulması amaçlanıyor.

Yayında; TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV’in depremden etkilenen öğrencilere yönelik hayata geçirdiği çalışmalardan bahsedecek, TEV bursiyerleri desteklerin hayatlarını nasıl değiştirdiğini paylaşırken, ekran başındaki izleyicilere ilham verecekler. Bunun yanı sıra, NOW’ın sevilen oyuncuları ile ülkemizin tanınmış yüzleri de yayına katılarak destek olacaklar.

Yayın boyunca izleyiciler, TEV’in aşağıdaki banka hesabına bağışta bulunabilecek ya da 6760’a EGİTİM yazıp*, çocukların eğitimlerine katkıda bulunabilecekler. 

 

Siz de gelin; Çocukların eğitimlerini de, hayallerini de yarım bırakmayalım.

TEV EĞİTİME DEVAM BURS FONU MECİDİYEKÖY TİCARİ ŞUBE BANKA HESAP BİLGİLERİ

ALICI ADI: TÜRK EĞİTİM VAKFI

GARANTİ BBVA

IBAN: TR71 0006 2000 1190 0006 2932 75

HESAP NO: 119-6293275

** Lütfen açıklamaya “Eğitime Devam” yazınız.

(*SMS bedeli 50 TL’dir.)

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.