Dolar 34,0606
Euro 37,7228
Altın 2.764,04
BİST 9.833,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, konuk ettiği Özel Simya Koleji öğrencilerinin Nevşehir ve belediyecilik hakkında sorularını cevaplandırdı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, konuk ettiği Özel Simya Koleji öğrencilerinin Nevşehir ve belediyecilik hakkında sorularını cevaplandırdı.
30 Ağustos 2024 14:36
1
A+
A-

Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında Özel Simya Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerini konuk etti. Öğretmenleri ile birlikte Başkan Arı’yı ziyaret eden öğrenciler, okulun Kültür ve Edebiyat Dergisi için Arı ile bir röportaj yaptı.

Öğrencilerin belediyecilik hizmetleri hakkında sorularını cevaplandırarak Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve gerçekleştireceği eğitim, gençlik, kültür ve sanat projeleri hakkında bilgiler veren Arı, daha sonra öğrenciler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Belediye olarak gençlere ve eğitim projelerine her zaman büyük destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini vurgulayan Arı, “Çünkü biliyoruz ki, bir toplumun gerçek gücü, o toplumun gençlerinin eğitimiyle şekillenir. Geleceğimizin liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve girişimcileri gençlerimiz olacak. Bizler de bu sürecin destekçileri olarak, onların en iyi şekilde yetişmeleri için gereken tüm adımları atıyoruz. Gençlerimizin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmaları için çeşitli projeler ve programlar sunuyoruz. Spor, kültür ve sanat alanlarında sağladığımız imkanlarla onların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini destekliyoruz. Gençlerimiz, sadece akademik anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da gelişmesini arzuluyoruz. Bu bağlamda düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları ve yarışmalar, gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine ve toplumsal becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Onların başarısı, sadece bireysel değil, toplumsal bir başarıdır ve biz bu başarıya ulaşmak için birlikte çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı bilmenizi isterim.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.