Dolar 34,2575
Euro 37,6221
Altın 2.878,05
BİST 9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Az Bulutlu
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 21°C

Medical Park SamsunEngelli Gücü’nün milli sporcularına moral daveti

Medical Park SamsunEngelli Gücü’nün milli sporcularına moral daveti
8 Ekim 2024 12:26
30
A+
A-

Medical Park SamsunEngelli Gücü’nün milli sporcularına moral daveti

Medical Park Samsun Engelli Gücü’nün ana sponsoru olan VM Medical Park Samsun Hastanesi, 14-18 Ekim’de Arnavutluk’ta gerçekleştirilecek olan Balkan Kupası turnuvası için Ampute Futbol Milli Takım sporcusu Harun Yüksel ve kaleci antrenörü İlhan Elmalı’yıağırladı.  

Ampute Futbol Milli Takım Balkan Kupası’nda Medical Park Samsun Engelli Gücü’nden Harun Yüksel’de yer alacak. Yıldız futbolcu Harun Yüksel ve Ampute Milli Takımı Kaleci Antrenörü İlhan Elmalı ile bir araya gelen VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Bizleri temsil edecek olan sporcumuz Harun Yüksel’in elinden gelenin en iyisi ile çalışmalarını sürdüreceğine inancımız sonsuz. Ana sponsoru olduğumuz Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Medical Park Samsun Engelli Gücü’nü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Ampute Futbol Milli Takımı’na seçilen Medical Park Samsun Engelli Gücü sporcusu Harun Yüksel ise başarı sözü vererek, “Doğuştan dünyaya engelli geldim ve bu durum benim eve kapanıp sosyal çevremden uzaklaşmama sebep oldu. Engellilerin de futbol ile uğraşmasının hem sosyal hayat için hem de sağlık açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Ben futbolu çok seviyorum. Siz değerli ana sponsorumuz VM Medical Park Samsun Hastanesi’nin destekleri bizim için her zaman motive edici bir güç oldu. Çok çalışarak Ampute Futbol Milli Takımı’na kadar yükseldim. Çok daha başarılı olmak için de çalışmaya devam ediyorum. Tüm engelli arkadaşlarıma en önemli tavsiyem, ne olursa olsun asla vazgeçmemeleri. Azimli, hırslı bir şekilde hayata umutla bakmaları. Federasyonumuzun Ampute Futbol Milli Takım Balkan Kupası’nda şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize söz veriyorum” diye konuştu.

“VM Medical Park Samsun Hastanesi ailesine ve yöneticilerine teşekkür ederim”

Ampute Futbol Milli Takımı Kaleci Antrenörü İlhan Elmalı ise “Yıllardır ana sponsorumuz olan VM Medical Park Samsun Hastanesi hiçbir zaman desteklerini spora gönül veren kulübümüzden esirgemedi. Her zaman yanımızda oldular. Bu başarı ve mutluluk hepimizin. VM Medical Park Samsun Hastanesi ailesine ve yöneticilerine teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.