Dolar 34,1947
Euro 37,4863
Altın 2.886,69
BİST 8.964,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 21°C

SAMSUNSPOR ZİRVEYE YÜRÜMÜYOR, KOŞUYOR !

SAMSUNSPOR ZİRVEYE YÜRÜMÜYOR, KOŞUYOR !
10 Ekim 2024 15:51
43
A+
A-

SAMSUNSPOR ZİRVEYE YÜRÜMÜYOR, KOŞUYOR !

Samsunspor; zirve yolunda emin adımlarla yürümüyor, adera koşuyor. Hedefe, lideriğe, zirveye koşuyor.

Geçen yıl da aynı futbolcular vardı takımda fakat geçen yıl, tam olarak Samsunspor tam manada uyum sağlayamamıştı.

Ancak; takımımız; 2024- 2025 yeni futbol sezonu, âdeta ve kelimenin tam anlamıyla furtınalar estiriyor. Alman Teknik Direktör Thomas Rice; transfer  yasağına rağmen, takımı öyle bir hazırlayıp çalştırdı ki; tüm spor yorumcuları, antrenörler ve futbolun duayenleri, Samsunspor’un bu önlenemez başarısını basın kamuoyunda hayranlıkla dile getirdiler.

Samsunspor; Adana deplasmannda 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak, ” biz bitti demeden bitmez ” diyerek maça damga vurdu.

Yine İzmir deplasmanında Göztepe maçında 3-1 geriye düşen Samsunspor; takım ruhu ve oyun disipliniyle, skoru 4-3 yaparak çok önemli bir galibiyete daha imza att.

Çaykur Rize’yi de mağlıp eden Samsunspor, Süper Lig’in şu âna dek en süper takımı olma yolunda önemli mesafeler katetmeye devam ediyor.

İsim  vermeye gerek yok; tüm oyuncular, inanılmaz bir gayret ve  başarının futbol mimarları olarak bu haklı övgüleri fazlasıyla hakediyor.

Albette ki bu başarılı futbol mimârisinde en önemli rolü de  şüphesiz Alman Teknik Direktör Thomas Reis futbolcuları, teknik kadro ile vefakâr Samsunspor taraftarları ve Başkan Yüksel Yıldırım hakediyor.

Başkan Yıldırım; spor basınına yaptığı açıklamada, önümüzdeki Şubat 2025’te takıma yeni trasferler  yapma sözünü verdi.

Bından da takımın hedefinin Avrupa kupaları olduğuna dikkat  çekiyor. Ancak bu sezon, şimdilik elde ettiğimiz 18 puana  yeni başarılı galibiyet  puanları eklemek durumundayız.

Hiç transfer  yapmadan oynadığı maçlar ve  galibiyetlerle şu anda 18 puanla lig ikincisi olmak, hiç de  hafife alınacak gibi değil.

Şimdi tüm gözler; millî aradan sonraki Fenerbahçe maçına çevrilmiş bulunuyor. Eğer  bu maçı da 3 puan ya da en azından bir puanla zarasız geçersek, bundan sonrasını da diğer, rakip takımlar düşünsün.

Samsunspor’umuzu yürekten kutlar, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca; Samsun şehrini Samsunspor bayraklarıyla süslemeye davet ediyorum.

Bu davranış bile, yâni şehrimizi Samsunspor  bayraklarıyla donatmamız bile; gerek oyunculara ve gerekse de Samsun şehri ve Samsunlulara çok yakışacaktır.

Oktay ZERRİN

Saygılarımla.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.