Dolar 42,5212
Euro 49,5764
Altın 5.775,84
BİST 10.983,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Açık
Samsun
16°C
Açık
Cum 18°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

İlkadım Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yoğun Yol Çalışması Yapıyor

İlkadım Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yoğun Yol Çalışması Yapıyor
4 Ağustos 2025 13:45
120
A+
A-

İlkadım Belediyesi’nin Kırsal Mahallelerine Eşit Hizmet Odaklı Çalışmaları

**İlkadım Belediyesi’nin kırsal mahallelerinde yol çalışmaları hız kazandı.** Samsun’un İlkadım ilçesinde, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde belediye tarafından yoğun yol çalışmaları yürütülüyor.

**Çalışmalar, yaz döneminde hız kazandı.** İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yol açma, sathi kaplama ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, “İlkadım’ın merkezine ne hizmet gidiyorsa kırsal mahallelerimize de aynı hizmeti götürmeye kararlıyız” dedi. Çalışmalar, İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor.

**Hedef, ulaşımı kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek.** Başkan Kurnaz, hizmetin ulaştığı her mahallede vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurgulayarak, “İlkadım’ın bir ucundan diğer ucuna eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Kırsaldaki mahallelerimizde yürüttüğümüz bu yatırımlarla hem ulaşımı kolaylaştırıyor hem de yaşam standartlarını yükseltiyoruz” şeklinde konuştu. İlçenin büyük nüfusa sahip olmasının sorumluluğunun bilincinde hareket ettiklerini belirtti.

**Yaz mevsimi yol çalışmalarına elverişli bulunuyor.** Başkan Kurnaz, yaz aylarının yol çalışmaları için en uygun dönem olduğunu belirterek, “Bu dönemi bir yol seferberliği gibi görüyoruz. Havaların uygun olduğu bu süreçte ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada. Özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, hemşehrilerimizin daha konforlu, daha güvenli ulaşım imkânlarına kavuşması sağlarken İlkadım’daki değişimi her mahallemizde hissettirmek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.