İYİ PARTİ İL BAŞKANI HASAN AKSOY SİYASETTEKİ USTALIĞINI 3NCÜ KEZ SEÇİLDİĞİNDE GÖSTERECEK Mİ
İYİ Partinin kuruluşundan bugüne kadar hizmet veren ve mücadele eden IYI Parti Samsun İl Başkani Hasan AKSOY Teskilatlari ve Partileriyle birlikte 9 Kasim 2025 Pazar Günü Omer Halis Demir Salonunda 4.ncü İYİ Parti Olağan Il Kongresini gerçeklestirecektir.
Samsun IYI Parti Il Binasinda Eski Canik Ilce Baskani Saydam BAYRAM’ da duzenledigi Basın toplantisında Il Başkanligini Kamu Oyuna ve IYI Partililere ve delegelere duyurdu.
Sayin Saydam BAYRAM’in kendi sanalinda ifade ettigi gibi Daydam bir yönetim ve Iyi Partinin Samsunda tüm Il ve Ilce teskilatlariyla yapilacak hizmet ve çalışma sonunda BAYRAM mı edecekler.Bunu Pazar gunu kararini Iyi Parti teskilatlari ve delegelerinin verecegi oylarla görecegiz
Samsunda 2 Donemdir Il Baskani olarak görev yapan Hem Yerel Secim hemde Genel Seçimi teskilatlariyla yaşayan cok zor donem ve süreçler yasayarak IYI Partinin Samsunda onemli faktor ve etkinligini yürutmeye çalişan geçmişte Kefil oldugu her zaman yanyana omuz omuza çalıştığı Bazi Ilce Baskani ve Partili yol arkadaşlari ve yerel yonetimlerde Belediye Meclis Uyelerinde ön sirada yerlestirerek Belediye meclis uyesi secilenler Akp veya baska bir siyasi partiye gecmelerini konusunda bugune kadar sessizligini koruması IYI Partinin 2 Milletvekili var iken 1 Millet vekili ki Siyasette o artik “USTALIĞI” ile Samsunlularin gonlunde yer almasina ragmen Secim Bolgesinde IYI Partinin Oy düşmesini onleyememistir
Samsun’da IYI Parti yapilan anketlerde % 5 veya %7 olarak gösterilmektedir.
Samsun Il Baskani Hasan AKSOY ve yonetimi Samsun Ilce Teskilatlarinin seçimini basari ile yaparak tamamlamiştir.
Simdi sira Samsunu yonetecek basariya göturecek yapilacak Genel Secimlerde Iktidara taşiyacak Il Baskani ve kadrolariyla yöneticileri 9 Kasimda yapilacak seçimin sonunda görucegiz.
1nci Donem Ciraklik 2nci Donem Kalfalik ve butun bu dönem içersinde IYI Partinin yasadigi tum zorluklar,engeller parti icinde dişinda dönen siyasi arenadaki entrikalara ragmen yilmadan durmadan kendisine inanan partili yol arkadaslariyla Dimdik ayakta duran Il Başkani Hasan AKSOY Secilerek 3 doneminde USTALAŞMIS Bir siyaset insani olarak Samsunda ne kadar basarili olacagini hep beraber görucegiz.