Samsun Valiligi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak Mustafa DÖVER Atandı
Samsun’da Uzun Yıllar Basın ve Medya kuruluşlarinda gorev yapan ve Samsun Milletvekili Saÿin Yusuf Ziya YILMAZ ‘ın Danişmanlık görevinide yapan Mustafa DÖVER Samsun Valiligin Basın ve Halkla İliskiler Müdürü olarak goreve atandı.
Saÿın DÖVER Samsun Valilgin sayfasından yaptigi basın açiķlamasinda”
Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarım; öncelikle hepinizi gönülden selamlıyorum.
Uzun yıllar süren gazetecilik ve Danışmanlık görevimin ardından İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.
Öncelikle bu görevi başarı ile yürüten, önemli katkılar sağlayan, büyük emekler veren, bilgisinden her zaman istifade edeceğimiz Harun Uysal müdürümüze gönülden teşekkür ediyorum.
Çoğumuz birbirimizle tanışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de iyi diyologlar içinde, şehrimize ülkemize katkı sağlayacak şekilde el ele çalışacağımıza inanıyorum.
Rabbim utandırmasın. ” dedi
Bizlerde Anadolu Basın Birliği Camiamiz Samsun Cep Haber ,Balkan Günlüğü ve Word Türk Ulusal tv kanali temsilcisi olarak ğorevinde basarilar dileriz
Samsun Sehrimiz icinde hayirli olsun