Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, basın mensuplarıyla bir araya geldi

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir …

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, basın mensuplarıyla bir araya geldi
11 Ocak 2022 10:21
202
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kavaklıgil, ilçede gazeteciliğe gönül verenlerle bir arada olmak istediklerini söyledi.

Gazeteciliğin onurlu bir meslek olduğunu dile getiren Kavaklıgil, “Bazı noktalarda çok zorlu bir meslek. Rabbim inşallah bundan sonra da hem belediye başkanlığı hem de ilçemizin sorun, sıkıntı ve güzelliklerini anlatıp yansıtmada birlik beraberliğimizi daim eylesin. Güzel işler yapmayı hepimize nasip etsin. Sonuçta da kazanan ilçemiz Tosya olsun. Bu vesileyle hepinizi, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Kavaklıgil, belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve partililer de gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.