Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 25°C

GittiGidiyor’un “Keşfedecek Çok Şey Var” podcast serisinin 16. bölümü yayımlandı

İSTANBUL (AA) – GittiGidiyor’un “Keşfedecek Çok Şey Var” podcast serisinin 16. bölümü yayımlanırken, yeni bölümde Teyit Eş Kurucusu Gülin Çavuş …

GittiGidiyor’un “Keşfedecek Çok Şey Var” podcast serisinin 16. bölümü yayımlandı
28 Şubat 2022 14:37
175
A+
A-

İSTANBUL (AA) – GittiGidiyor’un “Keşfedecek Çok Şey Var” podcast serisinin 16. bölümü yayımlanırken, yeni bölümde Teyit Eş Kurucusu Gülin Çavuş ile yanlış bilginin üretimi, yayılımı ve sonuçlarına dair pek çok konu ele alındı, doğru bilgiye ulaşmanın önemi konuşuldu.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, “Keşfedecek Çok Şey Var” podcast serisi hız kesmeden devam ediyor.

Dinleyicileri farklı ve ilgi çekici konulardaki sohbetlerle buluşturan serinin “Doğru Bilginin İzinde” başlıklı yeni bölümünde doğru bilgiye ulaşmanın önemi konuşuldu.

Burak Tatari moderatörlüğünde, Teyit Eş Kurucusu Gülin Çavuş konukluğunda gerçekleşen podcast yayınında, bulunduğumuz bilgi çağında hayatın her alanını etkileyen yanlış bilginin üretimi ve yayılımı ele alınarak, bu bilgilerin sonuçlarına da tarihten örneklerle değinildi.

Gülin Çavuş, doğru bilgiye ulaşmanın süreçlerinden ve yöntemlerinden de bahsetti.

Verilen bilgiye göre, GittiGidiyor’un 20. yılında hayata geçirdiği, podcast kanalı “Keşfedecek Çok Şey Var”a Spotify, Apple Podcasts ve Google Podcasts platformlarından erişilebiliyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.