Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

The Misty Isle DLSS 3 Desteği Alıyor – Gülce Haber

The Misty Isle DLSS 3 Desteği Alıyor – Gülce Haber
27 Haziran 2024 20:24
6
A+
A-

 NVIDIA DLSS 3, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektleri sayesinde, oyun deneyimlerinizde gerçekçilik yeni bir seviyeye taşınıyor. 

Steam’de Erken Erişimde olan sosyal sandbox MMO Pax Dei’nin dünyasıyla tanışın. Oyunda, gerçek mitler ve büyüyle dolu bir dünyaya dalarken kendi efsanenizi tanımlayın. Bunu yaparken, DLSS 3 ve NVIDIA Reflex, karşılaştığınız zorluklarla en yüksek performans seviyesinde başa çıkmanızı sağlayacak. Pax Dei’de DLSS 3, 4K çözünürlükte kare hızlarını ortalama 3 kat artırmak için yapay zekayı kullanıyor.

Bunun yanı sıra “Still Wakes The Deep” oyununa da göz atmayı unutmayın.  İskoçya kıyılarındaki şiddetli bir fırtınanın ortasında bulunan bir petrol platformunda, dış dünyayla iletişim kurma imkanı olmadan ve tüm çıkışlar kapalıyken gemiye sızmış olan korkuyla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Birinci şahıs anlatımlı bu korku oyununda, DLSS 3’ün Kare Üretimi ve DLAA teknolojileri sayesinde her çığlık daha gerçekçi hale gelirken, NVIDIA Reflex en zor anlarda kaçma şansınızı artıracak. 4K çözünürlükte ve tüm ayarlar en yüksek seviyedeyken DLSS 3, ortalama 2.6 kat performans artışı sağlıyor. Üstelik, oyun an itibariyle oynanabilir durumda. 

Hayatınızdaki stresi biraz azaltmak istiyorsanız, Aurora Game Studios’un “Skye: The Misty Isle” oyununda Skye Adası’nda yelken açabilirsiniz. Bu macerada, doğanın zorluklarına göğüs gerip yırtıcılara karşı savaşacak ve bu toprakların gizli kaderini keşfedeceksiniz. 19 Haziran’da Erken Erişim’e açılan oyunda DLSS 3’ün Kare Üretimi ile kare hızlarını ortalama 2.4 kat artırarak NVIDIA Reflex teknolojisiyle gecikmeyi azaltabilirsiniz.

Deep Rock Galactic ‘in 5. Sezonu, DLSS 3 desteğini oyuna ekliyor. Aynı zamanda THE FINALS‘ın 3. Sezonu da DLSS 3 desteğinin yanı sıra NVIDIA Reflex ve Işın İzleme özelliklerini de oyuna ekleniyor.

Bununla birlikte, yakında bir dizi oyun için daha da fazla DLSS entegrasyonu gelecek. Sıradaki DLSS ve RTX oyunlarının bir özeti için düzenli olarak linki kontrol edebilir ve 500’den fazla RTX ile geliştirilmiş oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için buraya gidebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.