Dolar 32,9859
Euro 35,3269
Altın 2.448,07
BİST 10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 29°C

Bayraklılı öğrencilerin sınav heyecanı – Gülce Haber

Bayraklılı öğrencilerin sınav heyecanı – Gülce Haber
2 Haziran 2024 15:00
37
A+
A-

Eğitim alanındaki yatırımları ve başarılarıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ücretsiz eğitim görecek yeni öğrenciler için kurum kabul sınavı yaptı.

LGS ve YKS hazırlık kursları için toplam bin 100 öğrencinin katıldığı sınavda başarılı olanlar, yeni dönemde merkezden ücretsiz eğitim alma hakkı kazanacak. Başkan İrfan Önal, “Çocuklarımızı, gençlerimizi imkanlarımız dahilinde her alanda desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
 
Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde önümüzdeki eğitim öğretim yılı için kurum kabul sınavı düzenlendi. İki aşamalı sınava toplam bin 100 öğrenci katıldı. Yeni sezonda da 7’nci, 8’inci, 11’inci ve 12’nci sınıflara alım yapılacağı belirtildi. Sınavda başarılı olan öğrenciler, ücretsiz LGS ve YKS’ye hazırlık kurslarına katılma hakkı kazanacak. Öğrenciler, konuyla ilgili detaylı bilgiye 0232 935 0 335 numaralı telefon numarasından ulaşabilecek.
 
HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı’da sosyal etkinlik merkezimiz aracılığıyla çocuklarımızı hayal ettikleri okullarda eğitim alabilmeleri için ücretsiz olarak LGS ve YKS’ye hazırlıyoruz. Onların başarıları bizi mutlu etmeye yetiyor. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum. Her zaman gençlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.