Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 29°C

Samsung Gebze’de deneyim odaklı yeni mağazasını açtı – Gülce Haber

Samsung Gebze’de deneyim odaklı yeni mağazasını açtı – Gülce Haber
27 Haziran 2024 19:24
4
A+
A-

540 metrekarelik mağaza, Türkiye’deki en büyük Samsung mağazası olmasının yanı sıra, özel deneyim alanlarıyla tüketicilere alışveriş sırasında ürünleri deneyimleme imkanı sunuyor. 

Mağaza yatırımlarına devam eden Samsung’un Türkiye’deki en büyük mağazası Gebze’de açıldı. İki katlı ve müstakil bir binada Samsung ürün gruplarının ve deneyim alanlarının yer aldığı mağaza, 540 metrekarelik geniş alanıyla ziyaretçilerine konforlu alışveriş ve Samsung teknolojilerini daha detaylı deneyimleme olanağı sunuyor. Mağazanın birinci katı, Samsung’un tüm ürün gruplarına ayrılırken ikinci katta ise ürünlerin deneyimlenebileceği çeşitli alanlar yer alıyor. İkinci katta yer alan deneyim bölümünde tüketiciler, AI teknolojilerinin evde ve mobil cihazlarda hayatı kolaylaştırma biçimlerini keşfedebiliyor.

Gebze merkeze yakın konumda yer alan yeni mağazanın açılışı, Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo’nun ev sahipliğinde, Samsung Türkiye yöneticilerinin yanı sıra, Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Özler Ticaret Kurucu Ortağı Kayhan Özler ve Özler Ticaret Kurucu Ortağı Serkan Özler’in katılımıyla gerçekleştirildi. Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, yaptığı açılış konuşmasında; “Tüketicilerimize ulaştığımız her noktayı çok önemsiyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağaza sayesinde, tüketicilerimiz farklı ürün gruplarımızı ve yenilikçi teknolojilerimizi deneyimleme imkanına sahip olacak. Perakende yatırımlarımızı önemsiyoruz ve bu alanda yeni yatırımlarımıza devam etmeye kararlıyız” dedi.

Tüketiciler Gebze mağazasında Samsung’un son dönemde tanıttığı AI entegrasyonları ve güçlü bağlantı ve evde yaşam özellikleriyle öne çıkan 2024 TV ve Bespoke Beyaz Eşya ürün serileriyle ve Galaxy S24 Serisi başta olmak üzere Samsung’un en yeni mobil teknolojileriyle tanışma olanağı elde edebilecek.

Samsung’un Gebze’deki mağazası Hacıhalil, 1218. Sok No: 36 41400 Gebze/Kocaeli adresinde tüm ziyaretçilere açık olacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.