Dolar 33,0816
Euro 36,0367
Altın 2.610,90
BİST 11.136,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 32°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Belediye Hamamı ve Havuzu Hizmete Açıldı

Belediye Hamamı ve Havuzu Hizmete Açıldı
10 Temmuz 2024 11:04
11
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım ilçesinde inşa edilen Belediye Hamamı’nın açıldığının müjdesini verdi.

Başkan Doğan, Belediye Hamamımız ve Havuzumuz yenilenmiş yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetinde dedi.
Hamam geleneğinin yaşatılması ve turizme artı bir değer daha kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki Belediye Hamamı ve Havuzundaki inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeniden hizmete açtı. Belediye Hamamı modern mimari ile Osmanlı mimarisinin muhteşem uyumunu yansıtıyor.
İlkadım ilçesi, Kökçüoğlu Mahallesi, 100. Yıl Bulvarında; bin 242 metrekare alan üzerinde yer alan Belediye Hamamı ve Havuzunda; yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor.
Şehir turizmimize yeni bir alan daha kazandırıyoruz
Belediye Hamamı’nın hizmete girdiğini açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan; “Kadınlarımıza değer, kadınlarımıza özel diyerek hayata geçirdiğimiz Havuz ve Hamamımız hizmete açıldı. Hamam geleneğimizi yaşatıyor; şehir turizmimize yeni bir alan daha kazandırıyoruz. Bölgeye her anlamda değer katacak eserlerden biri. Burada daha önce var olan hamam atıl kalmıştı. Şimdi daha işlevsel ve modern bir yapıya dönüştürüldü. İnşat çalışmaları tamamlandı. Belediye Hamamı’mız yenilenmiş yüzüyle hemşehrilerimizin hizmetinde. Bu hamam sadece kadınlarımıza yönelik hizmet verecek. Belediye Hamamımızda; yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları, köpük odası ve kafe yer alıyor. Şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.