Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Karşıyaka’nın yeşil cenneti ‘Yamanlar Gençlik Merkezi’ – Gülce Haber

Karşıyaka’nın yeşil cenneti ‘Yamanlar Gençlik Merkezi’ – Gülce Haber
27 Haziran 2024 06:00
3
A+
A-

Tesisin, otelden spor sahalarına kadar geniş olanaklar ile hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Sosyal belediyecilik anlayışıyla, en uygun ve en nitelikli şartlarda konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz” dedi.

Karşıyaka’ya sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezi; eşsiz manzarası, yemyeşil ortamı ve sosyal imkanlarıyla doğaseverlerden yoğun ilgi görüyor. Gruplara rezervasyon ile hizmet veren merkez; 13 odalı otel binası, 11 bungalov ve çadır alanında toplam 258 kişilik konaklama olanağı sunuyor. Misafirler Karşıyaka Belediyesi’nin tahsis ettiği çadırların yanı sıra kendilerine ait çadırlarda da konaklayabiliyor. Tesis bünyesinde ayrıca 1200 kişilik amfi tiyatro, tenis kortları, voleybol, futbol, basketbol ve mini golf sahaları, oyun odası (satranç-tavla-okey) ile sunum ve toplantıların gerçekleştirilebileceği 110 kişilik konferans odası bulunuyor. Merkezdeki restoranda da sabah, öğle ve akşam yemek hizmeti veriliyor.

ETKİNLİK VE BULUŞMALAR DÜZENLENİYOR

Odalar ve dernekler, okullar, spor takımları ve çeşitli toplulukların organizasyonlarına, aile ve arkadaş gruplarının buluşmalarına ev sahipliği yapan merkez, uygun fiyatlarla sunduğu nitelikli hizmetlerle beğeni topluyor. Konaklama alanları veya restorandan yararlanmak isteyen gruplar, birkaç gün öncesinden 0232 3994345 ve 0532 3955055 numaralı telefonlardan Karşıyaka Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne rezervasyon yaptırabiliyor.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET

Yamanlar Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan ve konuk öğrencilerle sohbet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Şehirden çok fazla uzaklaşmadan doğayla buluşabildiğimiz Yamanlar Gençlik Merkezi’nde günümüz şartlarında önemli bir hizmet sağlıyoruz. Konforlu, huzurlu, güvenli ve hijyenik bir ortam sunan, ayrıca engelli kullanımına uygun odası da olan tesisimiz, çocuklardan büyüklerimize kadar her yaştan misafir gruplarına açık. Sosyal belediyecilik anlayışıyla, merkezimize konuk olan yurttaşlarımızı en uygun ve en nitelikli koşullarda ağırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.