Dolar 32,7822
Euro 35,0972
Altın 2.455,41
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 30°C
Per 29°C

Menderes Belediyesi’nde Halk günü – Gülce Haber

Menderes Belediyesi’nde Halk günü – Gülce Haber
24 Mayıs 2024 12:30
46
A+
A-

Menderes Belediyesi’nde yeni uygulama ile her hafta Çarşamba günü halk günü yapılacak.

Menderes Belediyesi’nde her hafta gerçekleşecek, halkın istek, öneri ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına iletebileceği “Halk Günü” uygulaması başlıyor. Uygulama her Çarşamba günü 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Başkan Çiçek’ten davet

Uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ ‘Birlik ve beraberlikle Menderes için güzel günlere’ diyerek yola çıkmıştık. Bu yolculuğumuza da devam ediyoruz. Belediye başkanı olduktan sonra makam kapımızı hiç kapatmadık, kapatmayacağız da. Her Çarşamba günü yapacağımız halk günü uygulamamız ile hemşehrilerimizle yakından ilgilenip daha etkin ve hızlı hizmeti amaçlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Çarşamba günleri belediyemize bekliyorum.’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.