Ordu’da 2 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde 1356, 1388 ve 1445 Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yolun kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor.
Belediyenin ulaşım konforunu artırmak ve yol standartlarını yükseltmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar, Altınordu ilçesinde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki üç sokakta sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyor.
Üniversite ve hastane güzergahında yer alıyor
Çalışma yapılan yol, üniversite ile öğrenci yurtlarına ulaşım sağlaması nedeniyle bölge için önem taşıyor. Söz konusu güzergah, aynı zamanda şehir hastanesine alternatif yol olarak da kullanılıyor.
Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Belediyenin aktardığına göre, çalışmaların bitmesiyle hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin ulaşım imkanları iyileşecek.
Yol standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor
Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde yol standartlarını yükseltmeye yönelik düzenlemelerin belirlenen program doğrultusunda sürdüğünü bildirdi. Tamamlanan çalışmalarla bölgede ulaşım koşullarının daha elverişli hale gelmesi amaçlanıyor.