DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Başkan Kılıç, milli davet alan Selçuk’a başarılar diledi

FUTBOL U-14 MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSUNA DAVET EDİLEN MERT SELÇUK ANTRENÖRLERİ İSMAİL EDİS, YASİN BEDİRKURUM, ZAFER TEKE VE BAFRA BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRÜ YUSUF DANIŞMAZ BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ’I ZİYARET ETTİ. MİLLİ TAKIM DÜZEYİNDE DAVET ALAN FUTBOLCU MERT SELÇUK İLE TÜM İLÇENİN GURUR DUYDUĞUNU İFADE EDEN BAŞKAN KILIÇ, BAFRA’DA SON ZAMANLARDA SPORTİF ALANLARDA ÜST ÜSTE GELEN BAŞARILAR BİZLERİ ZİYADESİ İLE MUTLU EDİYOR. FUTBOLA BAFRA’DA BAŞLAYIP KISA SAYILABİLECEK BİR SÜREÇTE KENDİ YAŞ GURUBUNDA MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMEK KENDİSİ İÇİN BÜYÜK BAŞARI, BİZLER İÇİN İSE GURUR KAYNAĞI OLDU. MERT HENÜZ YOLUN ÇOK BAŞINDA. BU AZMİ İLE FUTBOLUNDA ÇOK DAHA GÜZEL NOKTALARA GELECEĞİNE İNANIYORUM. ŞU AN TÜM İLÇE MERT’İN MAKEDONYA İLE OYNANACAK MİLLİ MAÇTA SÜRE ALMASINI TEMENNİ EDİYOR. DUALARIMIZ MERT İLE BİRLİKTE. KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYOR, BU GÜNLERE GELMESİNDE KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” DEDİ.

Başkan Kılıç, milli davet alan Selçuk’a başarılar diledi
Banner Resmi
17.09.2021
465
A+
A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, U-14 Milli Takımı’nın 18-20 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da Makedonya ile oynanacak milli maçın aday kadrosuna davet edilen Mert Selçuk’a başarı dileklerinde bulundu.

Futbol U-14 Milli Takımı aday kadrosuna davet edilen Mert Selçuk antrenörleri İsmail Edis, Yasin Bedirkurum, Zafer Teke ve Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyaret etti. Milli takım düzeyinde davet alan futbolcu Mert Selçuk ile tüm ilçenin gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kılıç, “Bafra’da son zamanlarda sportif alanlarda üst üste gelen başarılar bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Futbola Bafra’da başlayıp kısa sayılabilecek bir süreçte kendi yaş gurubunda milli takıma davet edilmek kendisi için büyük başarı, bizler için ise gurur kaynağı oldu. Mert henüz yolun çok başında. Bu azmi ile futbolunda çok daha güzel noktalara geleceğine inanıyorum. Şu an tüm ilçe Mert’in Makedonya ile oynanacak milli maçta süre almasını temenni ediyor. Dualarımız Mert ile birlikte. Kendisine başarılar diliyor, bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünde futbola başlayan ve şuan Atakum Belediyespor Kulübünde futbol hayatını sürdüren 2006 doğumlu forvet oyuncusu Mert Selçuk ise, “Milli takıma çağrıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Futbol oynamaktan çok keyif alıyorum, milli takım müsabakalarında elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.