Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 30°C
Per 28°C

Bostanlıspor Yaz Spor Okulları açıldı – Gülce Haber

Bostanlıspor Yaz Spor Okulları açıldı – Gülce Haber
28 Haziran 2024 16:12
5
A+
A-

Dünya Fair Play Ödülünü kazanan ilk ve tek amatör spor kulübü Bostanlıspor’un “Yaz Spor Okulları” açıldı.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde faaliyetini sürdüren ve 2023/24 sezonunda 1000’in üzerinde Karşıyakalıya spor yaptıran Bostanlıspor’un futbol, basketbol, masa tenisi, aikido, kick boks, muaythai, tenis, atletizm, oryantiring branşlarında altyapı yaz spor okullarında kayıtların devam ettiğini ifade eden Bostanlıspor Yöneticisi Fikret Bostancı, “Çocuklarımızın spora yönelmelerini ve doğru olarak temel almaları en büyük hedefimiz.

Bu amaç doğrultusunda akademik destek alıyoruz. Altyapı çalışmalarımız 12 ay sürmekte olup, kış ve yaz dönemleri olarak ikiye ayırıyor ve  yeni gençleri Türk Sporuna kazandırmaya gayret ediyoruz.

Doğru ve bilinçli olarak öğretmenin yanı sıra Bostanlıspor bir eğitim yuvası olup, biz sporcu adaylarımıza önce eğitim diyoruz. Kitap okuma alışkanlıklarını, doğru beslenmeyi de sporun içinde öğretmeyi ilke edindik. Karşıyakalı çocuklarımızı spor okullarımıza bekliyoruz. Bu konuda kulübümüzden, internet sitemizden ve sosyal medyalardan bilgi alabilirler” dedi. 

Bostanlıspor oryantiring dışındaki tüm çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz SPor Tesislerinde yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.