Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Samsunspor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'de 2-0 kazandıkları Ankara Keçiörengücü maçında hak …

Samsunspor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından
13 Eylül 2021 00:51
470
A+
A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'de 2-0 kazandıkları Ankara Keçiörengücü maçında hak ettikleri ve istedikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra basın toplantısında Altıparmak, maçın başından sonuna kadar sahada müthiş mücadele eden oyuncularını kutladı.

Ankara Keçiörengücü karşısında önde oynamaya çalıştıklarına işaret eden Altıparmak, “Bunu oyunun bazı bölümlerinde çok iyi yaptık bazı bölümlerinde iyi yapamadık. Bugün oyun olarak sahada oyuna adapte olamayan oyuncularımız vardı ama takım olarak bunun üstesinden gelmeye başardık. Bazen takımın 2-3 oyuncuyu sırtlaması gerekiyordu, bugün böyle bir maç oldu. Ama maçın geneline baktığımız zaman bütün oyuncularımı kutluyorum inanılmaz mücadele etti. Çok pozisyon kaçırdık. Tomane'nin gol atması ve 3-4 tane pozisyona girmesi ve Hasan Kılıç'ın gol atması bizim için çok anlamlıydı.” dedi.

Maçın 2'inci yarısını tek kaleye çevirdiklerine dikkati çeken Altıparmak, “Rakip sadece kontra ataklarla gelecekti, bunu biliyorduk. Oyunun genelini özellikle kanatlardan oynayarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hak ettiğimiz ve istediğimiz bir galibiyet aldık. Önemli bir galibiyet elde ettik. Ligin üst sırasındaki takımlardan kaybedenler oldu, kazananlar oldu. Yukarıdaki makasın açılmaması adına bizim için önemli bir galibiyetti.” ifadelerini kullandı.

– Hamdi Yılmaz: ” Bugün sahadan puansız ayrıldık”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz ise, geçen yılki takımlarında oynayan 4 as oyuncusunun başka takımlara transfer olduğunu hatırlattı.

Yeni bir takım oluşturduklarını ve bu adaptasyonu oyuncuların oynayarak gidereceğini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti.

“Samsunspor karşısında ilk yarının ilk 20 dakikasında 3 tane önemli pozisyon yakaladık. İlk yarı topa sahip olan takım da bizdik. İkinci yarıya 1-0 mağlup başlamanın dezavantajla girdik. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Samsunspor'un da pozisyonları vardı ve ikinci golü yedik. Bugün sahadan puansız ayrıldık. Samsun takımını tebrik ediyorum.”

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.