Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Bolu’da koronavirüse yakalanan hemşireden aşı çağrısı

BOLU (AA) – Bolu'da, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ve aşı olduğu için hastalığı hafif geçirdiğini belirten hemşire İsmail Hakkı …

Bolu’da koronavirüse yakalanan hemşireden aşı çağrısı
25 Eylül 2021 18:57
258
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu'da, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ve aşı olduğu için hastalığı hafif geçirdiğini belirten hemşire İsmail Hakkı Kaya, vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu.

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Kaya'nın, rahatsızlanması üzerine gittiği hastanede yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

Aşı yaptırdığı için hastalığı hafif geçirdiği belirtilen ve tedavisine evinde devam edilen Kaya, cep telefonuyla video çekerek vatandaşları aşı olmaya davet etti.

İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya sayfalarında paylaşılan videoda, aşı sayesinde videoyu yoğun bakımda değil evinde çekebildiğini belirten Kaya, şunları kaydetti:

“Sizlere Kovid pozitif 10'uncu günümden sesleniyorum; çok şükür bu videoyu evimden çekebiliyorum. Yoğun bakımda oksijen desteği alarak sizlere sesleniyor da olabilirdim. Ancak bunun tek bir sebebi var; o da zamanı geldiğinde aşımı olmuş olmam. Geçmişte olduğu gibi bugünümüzde de salgın hastalıklardan aşıyla korunacağız. Gelin sizler de zamanınız geldiğinde aşınızı eksiksiz bir şekilde olun. Hem kendimizin hem toplumun sağlığı için hem de çocuklarımızın geleceği için aşılarımızı olalım. Aşı olalım, sağlıklı kalalım.”

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.