Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Bolu’da temel dağcılık eğitimi alan gazeteciler sertifikalarını aldı

BOLU (AA) – Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) arama kurtarma ve temel dağcılık eğitiminden geçirilen ulusal ve yerel medya …

Bolu’da temel dağcılık eğitimi alan gazeteciler sertifikalarını aldı
11 Aralık 2021 18:38
219
A+
A-

BOLU (AA) – Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) arama kurtarma ve temel dağcılık eğitiminden geçirilen ulusal ve yerel medya çalışanlarına sertifikaları törenle verildi.

AFAD İl Müdürlüğünde düzenlenen törene, AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, eğitmenler ve eğitimi başarıyla tamamlayan basın mensupları katıldı.

Çavuş, burada yaptığı konuşmada, AFAD olarak eğitimlere son derece önem verdiklerini söyledi.

Eğitime katılan basın mensuplarına teşekkür eden Çavuş, “Afet durumunda gazeteciler, arama kurtarma görevlileri ve güvenlik güçleriyle birlikte hareket ediyor. Bu kapsamda afet alanında onların da bilinçli ve eğitimli olması çok önemli. Eğitimin sonunda gazeteci arkadaşlarımız arama kurtarma ve dağcılık alanlarında temel bilgileri aldılar. İlerleyen günlerde daha kapsamlı eğitimler düzenlemeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Çavuş, gazetecilere sertifikaları ile afet çantası takdim etti.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.