Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Borçka’da istişare toplantısı gerçekleştirildi

ARTVİN (AA) – Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, ilçede yapılması gereken ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare toplantısı düzenledi. Contarlı …

Borçka’da istişare toplantısı gerçekleştirildi
28 Eylül 2022 18:33
102
A+
A-

ARTVİN (AA) – Borçka Kaymakamı Hakan Contarlı, ilçede yapılması gereken ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare toplantısı düzenledi.

Contarlı, bir tesiste düzenlenen toplantıda, Borçka'nın tüm dinamikleri ile tek vücut olması gerektiğini söyledi.

İlçenin gelişmesi için fikir alışverişini önemsediklerini dile getiren Contarlı, “Şehri tek başına yönetmek değil, istişare ederek bir arada yönetmek önemli. Şehrimiz büyüyor, gelişiyor, gönlümüzden geçen marka bir şehir yaratmaktır. Sizlerin görüşleri, fikirleri bizim için önemli. Onları biz teker teker değerlendiriyoruz. Her fikir de bizim için değerlidir. İş adamlarımız ve esnafımız olsun, sizlerin bizlere ileteceği projeler ve görüşler doğrultusunda biz ilerleyeceğiz. Bunların yanında da farklı projelerde ve çalışmalarda da sizlerin de mutlaka görüşlerini almak istiyorum.” dedi.

Contarlı, ilçenin doğal güzelliklerini, burada çıkan kendi ürünlerini Türkiye'ye tanıtmak yeri geldiğinde dünyaya tanıtmak istediklerini belirterek, iş adamlarının görüşlerini not aldı.

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ise ilçenin doğasıyla, çiçeği ve gölü ile turizm alanında ülkeye önemli katkı sağladığını ifade ederek, ilçeye has demir elması ve Haçaçure armudun tescillenmesi konusunda çalışma yaptığını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, Borçka Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Merttürk, Borçka Esnaf ve Sanatkartlar Odası Başkanı Muhammet Özkurt, kurum müdür ve amirleri, iş adamları ve esnaf katıldı.

​​​​​​​

Muhabir: Asena Akçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.