Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Eflani’de yeni itfaiye aracıyla yangınlara daha hızlı müdahale edilecek

KARABÜK (AA) – Eflani Belediyesince yangınlarla mücadele eden itfaiye teşkilatına 10 ton su ve 500 kilogram köpük kapasitesine sahip yeni …

Eflani’de yeni itfaiye aracıyla yangınlara daha hızlı müdahale edilecek
8 Şubat 2022 14:06
281
A+
A-

KARABÜK (AA) – Eflani Belediyesince yangınlarla mücadele eden itfaiye teşkilatına 10 ton su ve 500 kilogram köpük kapasitesine sahip yeni söndürme aracı alındı.

Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, yaptığı açıklamada, belediyenin ve imkanlarının küçük ama sorumluluklarının büyük olduğunu belirtti.

Duydukları sorumluluk gereği kıt imkanlara rağmen itfaiyeye hep özel önem verdiklerini aktaran Ertuğrul, “Personelimizin tamamına temel yangın söndürme eğitimi, 3 arkadaşımıza ise Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tesislerinde ileri yangın söndürme eğitimi verildi.” bilgisini verdi.

Ertuğrul, geçmiş dönemde biri merdivenli olmak üzere 4 itfaiye aracını belediyeye kazandırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Bugün de teşkilatımızı güçlendirmek ve yenilemek adına bu aracı yaptırdık. Güçlü şasi, motor, fren sistemi ve ilçemiz şartlarına uygun üst yapısı, 10 ton su, 500 yüz kilogram köpük kapasitesiyle her türlü yangına müdahale edebilecek bu aracımızla yangınlara daha hızlı ve etkili müdahale etme imkanımız olacak. Yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun. Allah kullanmayı gerektirecek yangın ve afetlerden korusun.”

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.