Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 23°C

Huzurevinde konser

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HUZUREVİNDE 11 SENEDİR DEVAM EDEN ‘HUZUR İSTASYONU’ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HER HAFTA SALI GÜNLERİ YAŞLILAR, ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER İLE BULUŞUYOR. ÖZEL BİR MÜZİK OKULUNUN VERMİŞ OLDUĞU TÜRKÜLERDEN OLUŞAN MİNİ KONSER İLE HUZUREVİ SAKİNLERİ KİMİ ZAMAN HÜZÜNLENDİ KİMİ ZAMAN EĞLENDİ. KONSERİN BAŞINDAN SONUNA KADAR ELLERİ İLE TEMPO TUTAN YAŞLILAR UNUTULMAYACAK BİR GÜN YAŞADI. ETKİNLİK İLE İLGİLİ BİLGİ VEREN EMEKLİ ÖĞRETMEN HÜSEYİN USTA, ” 2008 YILINDAN BUGÜNE KADAR HAFTADA BİR GÜN HUZUR EVİNE GELEREK YAŞLILARIMIZ İLE BİRLİKTE 2-3 SAAT ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER YAPIYORUZ. ONLAR İLE TEK İSTEĞİMİZ HAYATIN BİR KAÇ SAATİNİ BERABER PAYLAŞABİLMEK. SALI GÜNLERİ BURADA KENDİMİZ YENİLEYEREK, TAZELEYEREK YENİ BİR HAFTAYA GİRİYORUZ. BUGÜN BİZLERE ÖZEL BİR MÜZİK OKULUNDAN ARKADAŞLAR DESTEK VERDİ. GÜZEL BİR KONSER VERDİLER. YAŞLILARIMIZIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSE BENİ DE OLDUKÇA MUTLU ETTİ” DEDİ.

Huzurevinde konser
8 Ağustos 2021 12:10
401
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde verilen mini konser ile yaşlılar unutmayacakları bir gün yaşadılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde 11 senedir devam eden ’Huzur İstasyonu’ etkinlikleri kapsamında her hafta salı günleri yaşlılar, çeşitli aktiviteler ile buluşuyor. Özel bir müzik okulunun vermiş olduğu türkülerden oluşan mini konser ile huzurevi sakinleri kimi zaman hüzünlendi kimi zaman eğlendi. Konserin başından sonuna kadar elleri ile tempo tutan yaşlılar unutulmayacak bir gün yaşadı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren emekli öğretmen Hüseyin Usta, “2008 yılından bugüne kadar haftada bir gün huzur evine gelerek yaşlılarımız ile birlikte 2-3 saat çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Onlar ile tek isteğimiz hayatın birkaç saatini beraber paylaşabilmek. Salı günleri burada kendimiz yenileyerek, tazeleyerek yeni bir haftaya giriyoruz. Bugün bizlere özel bir müzik okulundan arkadaşlar destek verdi. Güzel bir etkinlik oldu. Yaşlılarımızın yüzündeki gülümse beni de oldukça mutlu etti” dedi.

Huzurevi sakinleri ise hayatlarında en güzel günlerden birini yaşadıklarını, onları neşelendirdikleri için konser verenlere teşekkür ettiklerini söylediler. Kimi yaşlılar ise hayatlarında ilk defa böyle bir konser izlediklerini belirtti.

Ayrıca ’Huzur İstasyonu’ etkinlikleri kapsamında sadece konser verilmiyor. Emekli Öğretmen Hüseyin Usta öncülüğünde tarihte önemli olaylar anlatılarak huzurevi sakinleri bilgilendiriliyor. İnternet bulunan komik videolar ile yaşlılar eğlenceli vakit geçiriyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.