Dolar 32,3717
Euro 34,7544
Altın 2.413,87
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten taraftarlara çağrı

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Trabzonspor'un taraftarına …

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten taraftarlara çağrı
15 Nisan 2022 16:38
121
A+
A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Trabzonspor'un taraftarına çağrıda bulundu.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonluk sevinçlerinde can kaybı yaşanmasının mutluluklarını heba edeceğini belirtti.

Taraftarlara TS Club'lardan forma alarak Trabzonspor'a destek olmalarını tavsiye eden Genç, şunları kaydetti:

“Büyük Trabzonspor taraftarları gibi biz de formamızı aldık. Hep beraber büyük bir coşkuyla 8. şampiyonluğumuzu kutlamaya hazırlanıyoruz. O coşkuyu, o heyecanı hep beraber yaşayacağız ama bu mutluluğumuzun, bu gururlu günümüzün tabiri caizse heba olmaması için sevincimizin kursağımızda kalmaması adına bütün camiamızı ve Trabzonsporluları buradan uyarmak istiyorum. Ne olur, bu yorgun mermi denilen hadiseyle bir can kaybımız olmasın. Sevincimiz kursağımızda kalır.”

Genç, taraftarlardan mermiye para vermemelerini de isteyerek, “Formaya para verelim. Hem bu güzel renklerle beraber bu mutluluğu yaşayalım. Hem TS Club'ımızdan alışveriş yaparak kulübümüze destek olalım. Bu çağrım, bu dileğim kulübümüzün sahibi olan bütün taraftarımızadır. O nedenle bu şampiyonluğu büyük bir coşkuyla hep beraber kutlayalım. Horonlarla kutlayalım, hopteklerle kutlayalım, birbirimize sarılalım, silaha sarılmayalım.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.