Dolar 38,4225
Euro 43,6556
Altın 4.069,63
BİST 9.490,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 13°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Radisson, 100’ün üzerinde anlaşma ve açılışla güçlü büyüme açıkladı

– Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes:
– “Otel sahiplerimizin yüzde 65’inin markamıza ait birden fazla oteli var ve bu iş ortaklarımızın güveni, markalarımızın uygunluğu ve çalışanlarımızın hizmet kalitesi sayesindedir”

Radisson, 100’ün üzerinde anlaşma ve açılışla güçlü büyüme açıkladı
14 Temmuz 2023 12:33
156
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Radisson Otel Grubu, kilometre taşı niteliğindeki açılışlar ve anlaşmalarla 2023'ün ilk yarısında APAC ve EMEA bölgelerinde stratejik büyüme kaydetti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, stratejik coğrafi genişleme çalışmalarına 2023'ün ilk yarısında büyüme ve genişleme planını uygulayarak devam etti.

Otel sahiplerine ve misafirlere sanatı bir yaşam tarzı deneyimiyle harmanlayan bir değer önermesi sunan art'otel markasının da dahil olduğu yeni bir marka mimarisine odaklanan Grup, yılın başından bugüne, APAC ve EMEA bölgelerinde 100'ün üzerinde otel açılışına ve anlaşmasına imza attı.

EMEA genelinde, 2023'ün ilk yarısında Yunanistan, Almanya, İngiltere, İtalya, İsviçre, Fransa, Suudi Arabistan ve Nijerya gibi önemli ülkelerde farklı markalarla yapılan anlaşmalar ve açılışlarla 8 binden fazla yeni odaya ulaşıldı.

Yapılan önemli anlaşmalar ve açılışlar arasında Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan açılışı Radisson Blu Hotel, Rome EUR ve Radisson Blu Hotel, Abuja CBD anlaşmalarının yanı sıra Radisson RED Edinburgh Airport anlaşması, Zürih'te 430 odayla Zürih metropol bölgesindeki en büyük otel olan Radisson’a ait uzun süreli konaklama tesisinin açılışı, Ferrara’daki yeni Radisson otelinin açılışı ve 2024'ün ilk çeyreğinde açılması planlanan Kıbrıs’taki Radisson Residences Limassol ve Türkiye'deki Radisson Hotel Mersin anlaşmaları yer alıyor.

APAC bölgesinde, Radisson Otel Grubu, portföyüne 60'ın üzerinde otel ekleyerek Vietnam, Hindistan, Tayland, Filipinler ve Çin'de 8 binin üzerinde yeni odaya ulaştı. Tayland'da, Grup son 12 ayda bin 300'den fazla odaya sahip yedi yeni otelle anlaşma yaparak portföyünü iki katın üzerinde büyüttü.

Önemli anlaşmalar ve açılışlar arasında 2024'te açılmasının ardından Grubun Tayland'daki başlıca Radisson oteli olacak olan Radisson Hotel Ploenchit Bangkok, Phuket'teki yeni Radisson RED oteli, Radisson Resort & Spa in Hua Hin, Radisson Resort & Suites Phuket ve Bangkok'taki yeni anlaşmayla lansmanı yapılacak olan Park Inn by Radisson markası yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes şunları kaydetti:

“Otel sahiplerimizin yüzde 65'inin markamıza ait birden fazla oteli var ve bu iş ortaklarımızın güveni, markalarımızın uygunluğu ve çalışanlarımızın hizmet kalitesi sayesindedir. Yılın ikinci yarısının da heyecanlı geçmesini umuyor ve herkese dinlendikleri bir yaz tatili diliyorum.”

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.