Dolar 32,5869
Euro 34,7988
Altın 2.513,75
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

TFF Yöneticisi Hacıkerimoğlu’ndan dostluk mesajı:

TRABZON (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, sporla uyuşmayan ve komşuluk ilişkilerinden uzak …

TFF Yöneticisi Hacıkerimoğlu’ndan dostluk mesajı:
28 Ağustos 2021 11:38
241
A+
A-

TRABZON (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, sporla uyuşmayan ve komşuluk ilişkilerinden uzak görüntülerin son bulacağını, hep birlikte kardeşçe maçların izleneceğini belirtti.

Hacıkerimoğlu, TSYD Trabzon Şubesi Dergisi'ndeki röportajında, Trabzonspor'un öncülüğünde Çaykur Rizespor ve Giresunspor arasında dostluk köprülerinin kurulacağını belirterek, “Sporla uyuşmayan ve komşuluk ilişkilerinden uzak görüntüler son bulacak. Hep birlikte kardeşçe maçlar izleyeceğiz. Bölge kardeşliği vazgeçilmezimiz.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un, Anadolu'nun ağabeyi konumunda olduğuna dikkati çeken Hacıkerimoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

“Geçmişte bazı kırgınlıklar olmuş olabilir. Ancak burada Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler yapıcı bir rol üstlenmek zorunda. Trabzon, Giresun ve Rize'nin arasında bir şehir. Bu insanlar tarih boyunca hep birlikte yaşamış. Aramızda akrabalık bağları var, dostluklar var. Şimdi geçmişi bir kenara koyarak yeni bir planlama ile hem bölge çocuklarının gelişiminin ortak takip edilmesi hem de aradaki dostluk bağlarının örnek olacağı bir yapıya geçilmeli. Bunun için önemli adımlar atıldı. Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor'dan bu yönde hep olumlu mesajlar geliyor ve bu şekilde devam edecektir. Sadece Karadeniz'de değil, ülke genelinde futbolda barışın, sevginin aynı zamanda fair-play'in olduğu yani nezaket ile maçların izlediği, alkışlandığı ortama kavuşması için katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Hacıkerimoğlu, Trabzon'dan gelen birisi olarak TFF'de görev yaptığına işaret ederek, “Trabzonspor ile Trabzon özdeşleşmiştir ancak bu takımı benimseyen, sahiplenen sadece Trabzonlular değil. Trabzonspor artık dünya çapında bir kulüp ve sadece bir şehrin desteklediği görünümde değil, bir dünya markasıdır. Trabzonspor saygı, sevgi ve hoşgörüsüyle herkese örnek olacak güce ve potansiyele sahiptir. Rizespor, Giresunspor, Karadeniz'deki bütün kulüpler Trabzonspor'dan bana göre faydalanmalı. Trabzonspor, Trabzon futbolun bir fabrikasıdır. Hem onları futbol adına hem de Trabzonspor adına desteklemeli.” şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Alim Tunçay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.