Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

SEYFETTİN DURSUNUN TANRI ÖNCE KADINI YARATTI KİTABI OKUYUCULARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

19 Temmuz 2023 12:47
433
A+
A-

1969 yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinin Çataltepe köyünde 8 kişilik Dursun ailesinin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen Seyfettin Dursun ilkokulu köyde ortaokulu Antalya’da açık öğretim lisesinden 38 yaşında mezun olmuştur.
Küçük yaşlarda kitap okumaya başlayan ve evinin bir odasını küçük kütüphane yapma hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi başardı.
Doğada gezmeyi ekstrem sporlar yapmayı seven Dursun’un hayatındaki en anlamlı kişi ise hayat arkadaşı ona 2 erkek çocuğu veren sevgili eşi Şirin hanımdır.
Halen çalışma hayatına devam eden Seyfettin Dursun uzun yıllardır okuduğu kitapların ve romanların etkisinde kalarak kitap yazmaya karar vererek eşinden aldığı destekle “Ve Tanrı Önce Kadını Yarattı” adını verdiği ilk romanını yazar.
Kitap yazma hayalini gerçekleştirip ilk romanını piyasaya süren Seyfettin Dursun ilk hedefine ulaşmayı başarmıştır. Bundan sonra kaldığı yerden kitap yazmaya devam edeceğini söyleyerek insanların düşlerine ulaşması için çok kitap okumasını gerektiğini okuyarak kendisini geliştirmesini ve topluma yararlı birey olarak katkı sunmasını istediğini söyleyerek kendi öyküsünün buna bir örnek teşkil ettiğini açıkladı.
Unutmayalım ki insanlık önce hayal etmiş sonra hayal ettiği noktaya gelmiştir, önce hayal etmiş sonra yaşamıştır. Ancak hayalleri kuranlar değil, nesiller yaşar.!!!

Haber: Yunus KELEŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.