Dolar 32,9558
Euro 35,8319
Altın 2.526,46
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 27°C

Belediye Başkanı Rasim Arı: “bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok”

Belediye Başkanı Rasim Arı: “bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok”
26 Temmuz 2024 19:00
1
A+
A-

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz bu şehirde 124 bin insanın her birinin hakkını korumak ve onların her birine hizmet etmekle mükellefiz. Bunu da Allah’ın izni ile yapacağız. Ayrımcılık dün yapmadım bundan sonra da asla yapmayacağım.” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, ‘Kayaşehir Buluşmaları’ kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Kayaşehir’de gerçekleştirilen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda, toplumun farklı kesimlerinden kişilerle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Arı, hem belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Arı, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Nevşehirli seçimlerde kendi siyasi düşüncesini, ideolojisini, partisini bir yere koydu ve ‘Ben Rasim Arı’ya oy veriyorum.’ dedi. Dolayısıyla biz başkalarının düştüğü hataya düşmeyeceğiz. ‘Benim adamım, benim partilim, bana oy veren’ yok. Biz bu şehirde 124 bin insanın her birinin hakkını korumak ve onların her birine hizmet etmekle mükellefiz. Bunu da Allah’ın izni ile yapacağız. Ayrımcılık dün yapmadım bundan sonra da asla yapmayacağım. Daha bir gün kimseye şucu, bucu, şu partili diye uzak davranmadım. Biz her şeyden önce samimiyetimizle, iyi niyetimizle, gayretimizle, şehre olan sevdamızla bu şehrin makus tarihini değiştirmek için çalışacağız. Bizim bu şehirde kardeşlik tohumunu ekmekten başka çaremiz yok. Birisi bu şehirdeki kardeşliği başaracaksa onu başaracak keşke çok olsa olsa ama şu anda benim. O yüzden ben de yükümün ağır olduğunu biliyorum fakat Allah’ın izniyle, insanlığımızla, çalışkanlığımızla, mücadelemizle, samimiyetimizle bu şehirde kardeşlik tohumunu öyle bir ekeceğiz ki bu tohum sadece bugünleri değil yarınları da yeşertecek. Şu anda belli bir yaşın altındaki gençlerdeki bu samimiyet, onların iyi niyeti bizim onlara örneklik göstermemiz ile birlikte bu şehrin yarınlarını bambaşka yapacak inşallah.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.