Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 23°C

TFF SAMSUN BÖLGE MÜDÜRÜ HALUK TAN’IN GÖREVDEN ALINMASI SAMSUNDA ŞOK ETKİSİ YARATTI

TFF SAMSUN BÖLGE MÜDÜRÜ HALUK TAN’IN GÖREVDEN ALINMASI SAMSUNDA ŞOK ETKİSİ YARATTI
5 Eylül 2024 00:46
199
A+
A-

Haziran 2024 tarihinde TFF Samsun Ɓölge Müdürlüğu gorevine atanan Haluk TAN’ın kısa bir süre icersinde bu görevden alınması Samsun Kamu oyunda spor siyaset ve İş Dünyasında Sivil Toplum Kuruluslarinda ŞOĶ eykisi yarattı.

Yaklaşık 3 Ay önce TFF Samsun Bölge Müdürü olarak atanan Haluk TAN’ın bu göreve getirilmesinde Samsun Sehrimizdeki verdigi gerek Samsunspor Yöneticiliginde gerekse Amator Spor Camiasinin yaninda Is dunyasi ve Sivil Toplum Kurulusimda buyük sevinc ve takdirle karsılanmış idi.

Ozellikle Samsun Sehrinin ekonomi sosyal külturel  egitim ve spor konusunda ve STK.larinda aldigi gorev ve hizmetlerde Samsun Halkinin takdirini sevgisini ve saygisini kazanmış olup Siyasi olarakta taninmis bi Sehrin yetişmis öz evlatlarından liyakatli karoyerli bir evlatidir.

Bu Sehirde bir cok burokratin hozmet verdigi gibi TFF Samsun Bölge Müdürü Haluk TAN’in başarili bir do em ve hizmet vereceği getçeği ortada iken;

Hangi Aklın ve zihniyetin hangi sebep ve bahane uydurarak apar topar görevden alınması Samsun zkamu oyunda şok etkisi yarattiği gibi bir cok stk.ların ve basin mensubu gazetecilerin bu olayi derinden takip edecekleri tepki ve kınamaları devam edecektir.

Tecrubesi liyakati Ögrenim durumu ozellikle bugune kadar Samsun Sehrindeki proje ve planlari hayata gecirerek hizmetlerine devam eden Samsun Spor camiasinda TFF Katma Deger sagliyacak hizmet ve calismalari getçeklestirebilecek olan Haluk TAN’in gorevden alinmasi Basta Samsun Sehrine Samsun Futboluna bu sehrin öz evlatına hizmet verilmesinin önü kapatilmiştir

Bakalım TFF Tarafindan bu goreve kim getirilecektir.Iste o zaman bu sehir uzerinde oynanmak istenen planlar gün Işığına cikacaktir.

Bu işin sıkı bir takipcisi olacagiz Bu Sehrin Evladına sahip cıkacagiz

TFF Başkani Haluk TAN’in görevden neden alindigini Samsun Kamu oyuna açıklamak zorundasiniz.

Ne hatasini gördünüz usulsüzlük mü yaptı ?Hemşericil8k mi yaptı? Ya da kimin ayağına basti kimin rantina comak soktu ? Yoksa Siyasi bir partinin hizmette Aday Adayi olmasi mı? Taninmis siyasetci ve Is insani olması mı ? Sizin bu karari almanizda etkili oldu.

Bunu Samsun Halkina açıklamak zorundasınız

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.