Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Amasya Valisi Masatlı KYK yurtlarında incelemelerde bulundu

AMASYA (AA) – Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. KYK'ya bağlı …

Amasya Valisi Masatlı KYK yurtlarında incelemelerde bulundu
5 Ekim 2021 18:17
223
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

KYK'ya bağlı İpekköy ve Yeşilırmak öğrenci yurtlarını ziyaret eden Vali Masatlı, üniversitelerin eğitime başlaması ile yükseköğrenim yurtlarındaki kayıt süreçlerini yerinde görerek yurtlardaki odalar, lavabolar, yemekhaneler, ortak kullanım alanları ve sosyal donatılarda incelemelerde bulundu.

Masatlı, burada yaptığı açıklamada, üniversitelere yerleşen tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.

Yurtlarda öğrencileri en iyi şekilde misafir edebilmek için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını anlatan Masatlı, şunları kaydetti:

“Ailelerimiz gönül rahatlığıyla evlatlarını buradaki görevlilerimize emanet ederek memleketlerine dönebilirler. Onların sağlık ve güven içinde Amasya’mızda eğitimlerini sürdürmeleri için ilgili kurumlarımız her türlü tedbiri almaktadır. Ayrıca gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan ve yasa dışı örgütlerden korumak için emniyet güçlerimiz de büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Yurtlarımızda ayrıca salgın tedbirleri gözetilerek, hijyenik şekilde detaylı temizlik yapılmıştır. Yurtlarımızda ayrıca henüz aşılarını yaptırmayan ya da eksik olan öğrencilerimize Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yerinde aşılama yapılacaktır. Siz gençlerimizden ricamız eğitiminizi sağlıkla sürdürebilmek için aşılarınızı yaptırmanızdır. Buradan ayrıca ilimizde henüz yurtlara yerleşememiş öğrencilerimize barınma konusunda gerekli desteği vereceğimizi de bir kez daha ifade etmek isterim.”

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.