Dolar 32,3654
Euro 34,7356
Altın 2.393,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Amasya’da aralarında depremzedelerin de olduğu çocuklara modifiye araçlar tanıtıldı

AMASYA (AA) – Amasya'da, aralarında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından aileleriyle gelenlerin de bulunduğu çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.Amasya Tuning Kulübü tarafından Şehitler İlkokulu ve Ortaokulu bahçe…

Amasya’da aralarında depremzedelerin de olduğu çocuklara modifiye araçlar tanıtıldı
23 Mart 2023 14:03
102
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'da, aralarında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından aileleriyle gelenlerin de bulunduğu çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Amasya Tuning Kulübü tarafından Şehitler İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte, çocuklara modifiye araçlar tanıtıldı. Oyun havası eşliğinde dans eden çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi.

Kulübün Başkanı Talip Yeniçeri, gazetecilere, kentte misafir edilen çocuklara sıcak bir dokunuş yaptıklarını söyledi.

Çocukların yüzünü güldürmek, moral vermek amacıyla etkinlik düzenlediklerini belirten Yeniçeri, “Buradaki ortaokulumuzda depremzede öğrenciler de var. Öğrencilerimiz için en önemli olan şey moral, motivasyon. Bizler de morallerinin düzgün olması için ekiplerimizle buraya geldik. Çocuklarımız güzel vakit geçirsin diye oyun havası, onun haricinde sevdikleri parçalardan açıp onları şenlendirmek istedik. Depremzede kardeşlerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Kahramanmaraş'tan gelen 10 yaşındaki Muhammed Taha Büyüktopçu ise Amasya'da yeniden okula başladığını dile getirerek, “Okula modifiyeli araçlar geldi, daha önce hiç görmemiştim. Görünce çok sevindim, şarkı açılınca da oynadım.” ifadesini kullandı.

Adıyaman'dan gelen 9 yaşındaki Aysima Eskici de etkinlikte keyifli vakit geçirdiklerini kaydetti.

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.