Dolar 32,2706
Euro 35,0914
Altın 2.475,78
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Amasya’da Kur’an kurslarına katılan çocuklar bisikletle ödüllendirildi

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan ve başarılı olan 4 çocuk bisikletle ödüllendirildi. Suluova ilçesinde Kur'an kurslarının sona ermesi nedeniyle tören düzenlendi. Törende başarı olan 4 çocuğa bisiklet hed…

Amasya’da Kur’an kurslarına katılan çocuklar bisikletle ödüllendirildi
12 Ağustos 2023 15:33
66
A+
A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde yaz Kur'an kurslarına katılan ve başarılı olan 4 çocuk bisikletle ödüllendirildi.

Suluova ilçesinde Kur'an kurslarının sona ermesi nedeniyle tören düzenlendi. Törende başarı olan 4 çocuğa bisiklet hediyesi verildi.

İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, Kur'an kurslarına yoğun katılım olduğunu söyledi.

Kur’an kurslarına aktif katılım gösteren ve eğitimlerinde belli bir seviyeye ulaşan çocukların camiye olan ilgisi ve sevgisinin devam etmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Kaya, “6 haftalık bir süre içerisinde gençlerimize Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler konusunda hocalarımız cami ve Kur’an Kurslarımızda yoğun bir eğitim faaliyeti içerisinde bulundular. Suluova köy ve merkezlerde yaklaşık 3 bin öğrencimiz bu kurslara devam etti. Bizlerde bu kurslarımıza devam eden genç yavrularımıza farklı ödüllerle onları teşvik etmeye gayrete diyoruz. Bugünde burada Şehitler camimizde bu yaz kurslarına devam eden ve burada sureleri en güzel şekilde ezberleyen öğrencilerimize bisiklet ve farklı hediyeler inşallah takdim edeceğiz.” dedi.

Muhabir: Halil Demir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.