Dolar 39,6723
Euro 46,0459
Altın 4.266,44
BİST 9.141,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 28°C

Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hayata geçiyor

AMASYA VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ İMKANLARIYLA OLUŞTURULACAK ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR.

Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hayata geçiyor
11 Ekim 2021 07:43
524
A+
A-

Amasya Valiliği İl Özel İdaresi imkanlarıyla oluşturulacak Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hayata geçiyor.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde projenin uygulanacağı alanda incelemede bulunan Amasya Valisi Dr. Osman Varol, çalışmalarla ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu. 5160 metrekarelik alanda yapılması planlanan parkta trafik ışık ve işaretleri ile donatılmış araç ve bisiklet yolları, denetleme kulesi, üst geçit, giriş takı, seyir amaçlı tribün, çocuk oyun parkı, eğitim salonu, kafeterya, depo gibi ünitelerin yanında, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD ve İtfaiye müdürlüklerine ait eğitim alanları da oluşturulacak.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Amasya İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ile Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar’ın da yer aldığı incelemelerinin ardından Amasya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri ile de sohbet ederek vazifelerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.