Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Ferhat ile Şirin aşıklar festivali Amasya’da yapıldı

AMASYA ŞEHZADELER GEZİ YOLUNDA 1.DÜZENLENEN FERHAT İLE ŞİRİN AŞIKLAR FESTİVALİNİN KONUKLAR SAFİYE SOYMAN VE FAİK ÖZTÜRK AMASYA’LILARA UNUTULMAZ GECE YAŞATTILAR

Ferhat ile Şirin aşıklar festivali Amasya’da yapıldı
15 Şubat 2020 08:30
415
A+
A-

Amasya Şehzadeler gezi yolunda 1’incisi düzenlenen Ferhat ile Şirin aşıklar festivalinin konuklar Safiye Soyman ve Faik Öztürk Amasyalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı konuşmada,” Bu bir başlangıç. Bakın ileride neler göreceğiz, hep beraber eğleneceğiz. Hep beraber güleceğiz. Hep beraber oynayacağız. İnşallah bugün de söyledim. Dedim ki, Amasya’nın adı kurtuluştan kuruluşa bir şehirdir. Eğer Gazi Paşa yıl 1919 Haziran Amasya’ya teşfik etmeseydi, o gün de benim, sizin dedeleriniz Gazi Paşa’ya Amasya emrinde paşam demeselerdi, vallahide billahide ne cami cemaati olurdu, ne yolda gezen olurdu. Esaret altında maazallah bir ülke olurduk. Cumhuriyetin meşalesi bu şehirde yanmıştır. Ben her zaman söylüyorum, Amasyalı olmaktan onur duyuyorum. Amasyalı olmaktan gurur duyuyorum. Teyfik efendiniz torunu olmaktan, o büyüklerimiz torunları olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın konuşmasının ardından sahnede Safiye Soyman ve Faik Öztürk yer aldılar ve esprileriyle söyledikleri şarkılarla Amasyalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.